מה הסיפור מאחורי "עבדי הניקיון" באפליקציות הדייטינג?

בין שיטוט אחד למשנהו באפליקציות ההיכרויות למיניהן, אפשר למצוא לעיתים גברים שקוראים לעצמם עבדים ומציעים עבודות ניקיון ללא תשלום. דיברנו עם אחד כזה כדי להבין

"עבד ניקיון" (צילום: Shutterstock)
"עבד ניקיון" (צילום: Shutterstock)

 

בין שלל הפרופילים המוצלחים יותר והמוצלחים פחות בטינדר, אפשר להיתקל לא אחת בפרופיל של גבר שקורא לעצמו 'עבד ניקיון'. לכאורה מדובר בעסקה מושלמת – הבית שלך נקי והוא בא על סיפוקו. אבל מה עומד מאחורי הרצון להיות עבד? האם הוא קשור נטו ל-Bdsm ומה קורה כשהוא אשכרה דופק על דלתך?

>> רוחות של שינוי: תפסיקו לעשות גוסטינג! 
>> השווינו עבורכם בין 6 אפליקציות ההיכרויות הכי פופולריות

את ר' (36) מצאנו בטינדר והוא הסכים לדבר איתנו בעילום שם. הוא בעסקים כבר כמה שנים ומספר כי מספר לא מועט של נשים היו בעניין. "אני נמשך לזה משום שתמיד הרגשתי לוזר, כזה שלא הולך לו עם בנות. התחלתי עם הזמן להרגיש טוב עם זה שבנות משפילות אותי וכאלה". מה קורה בפועל? יש אקונומיקה בסיפור? "אני בעיקר מטאטא ועושה כלים. אבל מה שהבחורה מבקשת".

טינדר (shutterstock)
טינדר (shutterstock)

"כשאני עושה את העבודה שלי, אני לא מפיק הנאה מהניקיון עצמו. אני פשוט חייב את היחס הזה". בזמן שמי שנהנה מההשפלה מבצע את המוטל עליו, זו שצופה יכולה לעשות מה שהיא רוצה, לטענת ר'. "ממי שאני מגיע אליה מצופה לפקח או סתם לראות טלוויזיה. מה שבא לה. כשאני מגיע הביתה אני מפנטז על זה ומספק את עצמי, אבל זה לא אמור להפריע לאף אחת. בהתחלה נפגשים בבית קפה, מכירים ואם זה מתאים הולכים על זה. אני יכול להגיד שבדרך כלל מרוצים ממני".