"סנטיאגו": מסעדת דגים חדשה ברמת החייל

מסעדת דגים ופירות ים נפתחה ברמת החייל. על התפריט אמון ארז מדינה, שעבד בעבר גם במסעדת רפאל

סנטיאגו. צילום: אנטולי מיכאלו
סנטיאגו. צילום: אנטולי מיכאלו
8 ביוני 2015

העולם שבו אנו חיים הופך יותר ויותר בלתי אמצעי, והגישה אל כל אדם באופן פרטי נהיית קלה יותר. אולי משום כך, אם בעבר מסעדת דגים ופירות ים נקראה הזקן והים, למסעדה שנפתחה בימים אלה ברמת החייל קוראים סנטיאגו – כאילו פגשנו את הזקן בקובה כשיצאנו לטרק עם המינגווי, ובשלב הזה אנחנו כבר אחוקים.

מי שהקים את סנטיאגו הוא שרון סבח, הבעלים של הבר מתתיהו בכיכר מסריק שניהל במשך כמה שנים את מסעדת מדזו בהרצליה. את התפריט הרכיב ארז מדינה שהקים את הצוענייה ביפו (וקודם לכן עבד ברפאל). במנות של מדינה תוכלו למצוא קדרת פירות ים, קלמרי על הפלאנצ'ה עם קרם חציל ולבנה ושרימפס טום יאם. למי שלא מתחבר לחוויה הימית יש פילה בקר ופולנטה עם פטריית מלך היער בגריל. המחיר לא נמוך – 67־138 ש"ח למנה עיקרית. המטרה של דבח היא להעניק לסנטיאגו אנרגיות של בר, כדי שיישבו פה על דרינק או על בקבוק של יקב בוטיק מקומי עד שתיים בלילה לפחות. בתום תקופה ההרצה ייפתח המקום כבר מהשעה 12:00 בצהריים.

למסעדת סנטיאגו