קציצה וקריצה

מסעדת תבשילי עדות עם וייב בלייני נפתחה בסלמה

מילו. צילום: אנטולי מיכאלו
מילו. צילום: אנטולי מיכאלו
21 בספטמבר 2014

הכניסה למקום החדש בסלמה נראית כמו שנות ה־70 – נוצצת עם שלל פורמייקות צבעוניות. מילו היא מסעדת תבשילי עדות מסורתי בעיצוב בלייני, ססגוני ומשועשע: לאורך ויטרינה ארוכה של תצוגת אוכל חם מוצבים מגשי תבשילים עם קציצות מרוקאיות וזיתים, דג מרוקאי, צלי בקר עם פטריות, לבבות ארטישוק עם בשר, עוף מוקפץ עם ירקות, סוגי קובה מתחלפים ועוד בישולים שמזכירים את מסעדות הפועלים הידידותיות של פעם.

תפריט העסקיות – מהפתיחה ועד השעה 18:00, מאפשר לבחור סלטים, מנה עיקרית, שתי תוספות ולימונדה או תה (35־59 ש"ח). הישיבה היא לאורך שולחנות שיתופיים ארוכים, חלקם גבוהים כמו בר, או אל שולחנות קטנים שמייצרים אינטימיות. בימי שישי מתנהל המקום כשוק של אוכל מוכן לקחת הביתה לסוף השבוע, באווירת בילוי של הופעות חיות ומזיגה של בירה מהחבית.

למסעדת מילו