סודות מהשוק

השפית אביבית פריאל ולמור לאמי מאוזריה מזמינות לאחר צהריים שמח בשוק לוינסקי ובאוזריה שלהן במסגרת אירועי מסעדות מבפנים

צילום: עומרי שפירא
צילום: עומרי שפירא
24 בפברואר 2014

עושות שוק: תריסר משתתפים בלבד יזכו לערוך סיור של אחר צהריים חורפי בין המעדניות והחמארות הכי שוות ברחוב לוינסקי. את הסיור יובילו השפית אביבית פריאל אביחי ממסעדת אוזריה, ושותפתה, למור לאמי. הסיור יכלול טעימות, המלצות והיכרות עם המעדניות בהן קונים המסעדנים את חומרי הגלם ובמיוחד דגים כבושים. הסיור יסתיים בסדנה מעשית על הבר של מסעדת אוזריה.

האוזריות היווניות הן ברים קטנים ושמחים המגישים מנות קטנות של מאזטים לצד מגוון רחב של אוזו. האוזריה של פריאל ולאמי היא מעין חמארה מודרנית המגישה אוכל מקורי ושמח בהשראת מטבחי הים התיכון ובר המציע מגוון גדול של אניסים.

בסדנה שתתקיים במסעדה בסוף הסיור, תלמד פריאל איך כובשים פילטים של דג בכבישה קרה וחמה (אסקבצ'ה), ותכין עם המשתתפים ברוסקטה של דג כבוש וטראמה – איקרה יוונית. את שתי המנות גם יוכלו המשתתפים לזלול בסוף הסדנה לצד האסקבצ'ה, פרוסות דג בכבישה חמה עם סלסת שוק ויוגורט בליווי אוזו קר.

לרכישת כרטיס לסיור ולסדנה

נקודת מפגש: אוזריה, רחוב מטלון 44, פלורנטין, 03-5330899

המועדים: רביעי, 26/2, 16:00, חמישי, 27/2, 16:00

מספר משתתפים במפגש: 12

עלות: 280 ש"ח