מתכון לסום טאם טואה – סלט שעועית ופאפאיה

קרועים על פאפאיה? מסעדת טייגר לילי עם מתכון מנצח לסלט אסייתי

13 בינואר 2014

שף יניר גרין, מסעדת טייגר לילי

מצרכים:

  • 50 גר' רצועות דקות של פאפאיה ירוקה
  • 100 גר' שעועית תאילנדית חלוטה וחתוכה באורך 2 ס"מ
  • 1 שן שום קטנה
  • קמצוץ צ'ילי אדום טרי
  • 3 כפות רוטב דגים
  • 3 כפות מיץ לימון
  • 1 כף סוכר דקלים מגורר
  • 30 גר' בוטנים קלופים וקלויים
  • 6 יחידות עגבניות שרי חצויות

אופן ההכנה:

  1. מעבירים לקערה את הפאפאיה ואת השעועית. כותשים את השום והצ'ילי במכתש ועלי. מוסיפים את שאר המרכיבים וממשיכים לכתוש עוד כחצי דקה. שופכים את התערובת על הפאפאיה והשעועית שהמתינו בקערה, ומערבבים. מעבירים לכלי הגשה ומגישים.

 

למסעדת טייגר לילי