הכירו את השף אוריאול קסלאס

השף אוריאול קסלאס ממסעדת Taverna Teòric בברצלונה. צילום: יח"צ
הוא נחשב לאחד השפים החדשניים במטבח הקטלוני העכשווי והבעלים של מסעדת Taverna Teòric בברצלונה. החודש הוא יגיע לישראל לבשל יחד עם השף הלל תווקולי במסעדת אנימאר בתל אביב
השף אוריאול קסלאס, הבעלים של מסעדת Taverna Teòric, נחשב לאחד השפים החדשניים ביותר במטבח הקטלוני העכשווי. בשנת 2017 זכה בתואר השף הטוב ביותר בברצלונה ובמקום הראשון בתחרות BCC-Eroski Saria לחדשנות גסטרונומית עם מוצרים מקומיים.
קסלאס יבשל עם השף הלל תווקולי במסעדת אנימאר בתל אביב, שדורגה לאחרונה במקום ה-32 בתחרות 50 המסעדות הטובות במזה״ת לשנת 2023.
>> לרכישת כרטיסים לארוחות במסגרת פסטיבל "הכוכבים של אסטרייה"
שפים נוספים שמתארחים כאן במסגרת הפרויקט: אלאן גויארד אצל חביב משה במסעדת מריפוסה וארתור מרטינז אצל מוטי טיטמן במסעדת מלגו ומלבר.