Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

שניצל של קפה נואר

השניצל האגדי של קפה נואר הרוויח את מעמדו ביושר. הנה כל הסודות להכנתו

שניצל קפה נואר. צילום: מיי סושיאל
שניצל קפה נואר. צילום: מיי סושיאל

המתוקים הכי איקונים בתל אביב

קלאסיקה עירונית: המנות האיקוניות של תל אביב

זיכרון חמוץ מתוק: המנות האיקוניות שכבר לא איתנו

החומרים (לשניצל אחד):

200 גרם חזה עוף נקי טרי מאוד

10 גרם קמח לבן

1 ביצה

1 כפית חרדל דיז'ון חלק

40 גרם פירורי לחם טריים בהירים לא מתובלים

1 גרם מלח

קורט פלפל שחור גרוס טרי

לטיגון:

שמן צמחי בכמות שתספיק לטיגון עמוק.

שניצל קפה נואר. צילום: מיי סושיאל
שניצל קפה נואר. צילום: מיי סושיאל

אופן ההכנה:

טורפים היטב את הביצה עם החרדל.

מערבבים את פירורי הלחם עם המלח והפלפל.

פורסים את חזה העוף ומרדדים לעובי של 5 מ"מ, טובלים בקמח ומנערים היטב.

מעבירים את חזה העוף לבלילת הביצים, מוציאים ומאפשרים למרבית הבלילה לטפטף מהשניצל.

טובלים בפירורי הלחם ולשמן שחומם מראש.

[interaction id="59b1562f0f70c80001c27078"]

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!