שניצל של קפה נואר

השניצל האגדי של קפה נואר הרוויח את מעמדו ביושר. הנה כל הסודות להכנתו

שניצל קפה נואר. צילום: מיי סושיאל
שניצל קפה נואר. צילום: מיי סושיאל
7 בספטמבר 2017

המתוקים הכי איקונים בתל אביב

קלאסיקה עירונית: המנות האיקוניות של תל אביב

זיכרון חמוץ מתוק: המנות האיקוניות שכבר לא איתנו 

 

החומרים (לשניצל אחד):

 

200 גרם חזה עוף נקי טרי מאוד

10 גרם קמח לבן

1 ביצה

1 כפית חרדל דיז'ון חלק

40 גרם פירורי לחם טריים בהירים לא מתובלים

1 גרם מלח

קורט פלפל שחור גרוס טרי

לטיגון:

שמן צמחי בכמות שתספיק לטיגון עמוק.

שניצל קפה נואר. צילום: מיי סושיאל
שניצל קפה נואר. צילום: מיי סושיאל

אופן ההכנה: 

טורפים היטב את הביצה עם החרדל.

מערבבים את פירורי הלחם עם המלח והפלפל.

פורסים את חזה העוף ומרדדים לעובי של 5 מ"מ, טובלים בקמח ומנערים היטב.

מעבירים את חזה העוף לבלילת הביצים, מוציאים ומאפשרים למרבית הבלילה לטפטף מהשניצל.

טובלים בפירורי הלחם ולשמן שחומם מראש.

[interaction id="59b1562f0f70c80001c27078"]