Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

סוניה ופיטר פריזמר על קצה המזלג

במסעדת הרברט סמואל יתארחו סוניה ופיטר פריזמר ממסעדת Frühsammers שבברלין

Frühsammers. צילום: יח"צ
Frühsammers. צילום: יח"צ

השף פיטר פריזמר קיבל בגיל 25 כוכב מישלן ונחשב למטאור בשמי הקולינריה של ברלין, אבל כבר אז נמשך יותר לשיחות עם האורחים במסעדה ולבחירת היין בשבילם מאשר לכבשן במטבח. ב־1998 פגש את סוניה, לימים אשתו השנייה, וב־2007 פתחו השניים את מסעדת פריזמרס שבה לקחה אשתו את הפיקוד במטבח.

כעבור שבע שנים היא קיבלה כוכב מישלן משלה, ובכך הפכה לאישה היחידה בברלין שעוטרה בכוכב. במנות הדגל שלה: דג הליבוט עם סלק צהוב, סלט כרוב וואסאבי; ודמפלינג קוטג', משמש, שקדים וטונקה. אצלנו היא תגיש מנות כמו דלעת צלויה עם גבינת עזים, וצוואר טלה עם יוגורט וניוקי.

אדיר כהן, שף הרברט סמואל:"סוניה היא צנועה ורצינית והאוכל שלה מדויק ומבושל בדיסציפלינות אירופאיות עם פרודוקטים ים תיכוניים. היא חוקרת מטבחים מאזור הים התיכון ואסיה, והיה לנו נוח להתחבר לזה".

16.11־21.11בהרברט סמואל

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!