תשע שנים של קולינריה, מתוכן שמונה בהובלתו של השף והמייסד יונתן רושפלד, ביססו את הרברט סמואל כאחת המסעדות החשובות שפעלו בתל...
השף אדיר כהן מהרברט סמואל נותן הצצה אל מאחורי הקלעים של עולם האירוח ומספר סודות על המנות הטובות של המסעדה -...
הסושי־מאסטר מידן סיבוני מגיע לבשל בהרברט סמואל, ערבים ספרדיים בטורקיז ועוד חדשות קולינריות
אדיר כהן, שזכה בפרס השף הצעיר של השנה, הפתיע את כולם כשנבחר לשף מסעדת הרברט סמואל והיווה חלק מרכזי בהחזרת הזוהר...
במסעדת הרברט סמואל יתארחו סוניה ופיטר פריזמר ממסעדת Frühsammers שבברלין
חמשת השפים המבטיחים של השנה, וגם שניים שמוכיחים שבעלי תשובה יכולים להצליח במטבח יותר מנקיים גמורים
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?