Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

"נרצה להעתיק את הטלגראס לחו"ל, זה ה־Uber של הוויד"

עמוס דב סילבר אחראי למהפכה בצריכת הגראס, בלי הלגליזציה. אנשי השנה של טיים אאוט תל אביב 2017

עמוס דב סילבר. צילום: Ingrid Karin Nieters
עמוס דב סילבר. צילום: Ingrid Karin Nieters
28 בדצמבר 2017

עמוס דב סילבר

מקים טלגראס, בן 35

האיש שאחראי לכך שעברתם לקנות את הוויד שלכם בווטסאפ ולשלם עליו הרבה פחות מבעבר, חי בארצות הברית. אבל ההשפעה שלו על חיי התל אביבים עצומה. זוכרים שפעם הייתם שואלים כל היום "יש לך כיוון?".

אחרי שטלגראס הפך לפלטפורמת ענק, אתה מרגיש שאתה יכול לצאת לפנסיה?

"זאת שאלה ממש קשה. אני מרגיש שהנוכחות שלי פחות ופחות קריטית, שהתהליך שהנעתי יכול להמשיך בלעדיי והמטרה שלי היא לצמצם פעילות בצורה הדרגתית".

>> לפרויקט המלא

עוד אנשים שעשו לנו את השנה:
זהבה גלאון ושולי מועלם
אהוד ברק
גיא פלג
דורי בן ישראל
אבי בוסקילה

יש משהו שאתה מתחרט עליו?

"אני לא חושב על משהו ברמה המערכתית, יש הרבה חרטות קטנות ברמה האינדיבידואלית, שהאינטנסיביות והלחץ גרמו לי להיות לא סובלני לאנשים, לדבר בצורה לא יפה".

למה אנחנו יכולים לצפות בעתיד מהפלטפורמה שהקמת?

"יש לנו הרבה תכנונים על הפרק. עניין אחד הוא יצירת פלטפורמה שבה גם התשלום מתבצע דרכנו וכך למנוע גניבות ועקיצות. אנחנו נחזיק את הכסף כפיקדון עד שהלקוח יאשר שקיבל את הסחורה. דבר נוסף, ברגע שנצליח לייצר מודל מושלם נרצה להעתיק את הפלטפורמה לחו"ל, זה ה־Uber של הוויד, בכל מקום בעולם צריך וויד נגיש, אפילו במדינות שבהן זה חוקי".

מה הצעד הבא של עמוס, כאדם, לא עמוס מהטלגראס?

"אני באמת לא יכול לדעת, פתחתי את טלגראס בשביל להפסיק את הפעילות בפייסבוק והמערכת נהייתה כזאת מפלצת גדולה, שזה רק הגדיל את הפעילות שלי. לא יודע מה בדיוק יהיה בעתיד, אבל בהחלט אקח צעד או שניים אחורה".

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!