צפו: ריאיון עם שף אוראל קמחי ממסעדת פופינה

אוראל קמחי מספר על השיעורים החשובים בקריירה הקולינרית שלו

אוראל קמחי. צילום: איליה מלניקוב
אוראל קמחי. צילום: איליה מלניקוב
4 בדצמבר 2016

השף הצעיר ביותר ברשימת המתמודדים (33) הצליח בארבע השנים האחרונות למצב את מסעדת פופינה כאחת הטובות והנחשבות בתל אביב. אחרי שלוש שנים שחרר את העניבה המפונפנת סביב המסעדה, ויצר תפריט אירופאי מוקפד, ויחד עם זאת נגיש ולא מאיים כפי שהרגיש שהיה בתחילת הדרך. האהבה שלו לדגים נאים ופירות ים מורגשת היטב בתפריט וחדוות האירוח נוכחת בכל שולחן שהוא ניגש אליו.