1:1 על הבר עם דניאל בן עזרא מהספרייה קריית חיים

הוא התחיל בגיל 16 בבר חוף בקריות ולא שותה בירה מחוזקת ומשקאות אנרגיה. בן עזרא מהספרייה קריית חיים עונה על שאלון הברים שלנו

דניאל בן עזרא. צילום: יח"צ
דניאל בן עזרא. צילום: יח"צ

ממתי אתה בביזנס?

התחלתי בגיל 16 בבר חוף בקריות, מהר מאוד הבנתי שאני מחובר לתחום והבנתי שאני חייב לקחת קורס ברמנים. 
מאז עברתי וניהלתי כמעט בכל בר ומועדון באזור, 
עד שלפני ארבע שנים החלטנו אני ושותפיי לפתוח את 
פאב הספרייה בקריית חיים.

[tmwdfpad]

למה לשבת דווקא אצלך?

אנחנו בר מסלולים שמציע מגוון אופציות לשתייה ללא הגבלה, החל ממסלול שנקרא תואר ראשון עד למסלול פרופסורה. דברים שתראו אצלנו לא תראו בשום בר אחר. הבר מאובזר בשלל אטרקציות – מופעי אש, נדנדות במרכז הבר, תופים וצוות שלא מפסיק להפתיע בכל פעם מחדש. מלבד האווירה, הדגש שחשוב לנו באמת הוא השירות 
שהצוות שלנו מעניק ללקוחותינו. יש לנו גם תפריט אוכל הכולל מגוון רחב של מנות מיוחדות ומפתיעות.

מתי שתית את הדרינק הראשון שאתה זוכר?

בגיל 17, מצאתי את עצמי שותה בירה מחוזקת עם שוט וודקה בפנים, בסך הכל התחלה מאוחרת אך טובה. מהר מאוד הבנתי שזה לא המשקה שלי.

איזה משקה אתה לא שותה?

בירה מחוזקת ומשקאות אנרגיה, 
מעדיף להישאר בהכרה.

עם איזו אישיות היית יושב לדרינק?

פבלו אסקובר – אדם שמסקרן אותי ממש. הייתי מקווה לסיים את הדרינק איתו בריא ושלם.

ואיזה משקה אתה שותה עכשיו?

גלנפידיך 18 – לאחרונה גיליתי את עולם המאלטים, זה היה לאחר טיול מזקקות בסקוטלנד שבין היתר היה במזקקת גלנפידיך־בלוויני, שם טעמתי מגוון רחב של מאלטים והתאהבתי בגלנפידיך 18.