הכוכבים של אסטרייה דאם: התפריטים נחשפים

סמבוסק ים עם איולי צ'יפוטלה, תבשיל זנב שור על בריוש צלוי או בר ים בקרם גזר תפוזים וג'ינג'ר? את כל המנות האלה תוכלו למצוא בארוחות המיוחדות של שפים כוכבים מברצלונה שיתקיימו בשבוע הבא, ולנו יש את כל הפרטים לגבי התפריטים השונים
בשבוע הבא זה קורה: שלושה מהשפים הכי מצליחים בברצלונה מגיעים ארצה לבשל עם שלושה מהשפים הכי מצליחים בארץ, במסגרת ארוחות הכוכבים של בירה אסטרייה דאם.
>> לרכישת כרטיסים לארוחות
עכשיו אנחנו יכולים לספר לכם מה בדיוק תוכלו לאכול בכל אחת מהארוחות המיוחדות הללו:
בארוחה המשותפת לשף ארתור מרטינז ממסעדת AÜRT ולשף מוטי טיטמן שתתקיים במסעדה מלגו ומלבר תוכלו להנות מפתיחים כמו קרוקט ביף בורגיניון עם קטשופ קארי ומלפפון חמוץ או גריסיני זרעי כוסברה, חמון ספרדי וחמאה מעושנת; ממנות ראשונות כמו סלמורחו שרימפס קריסטל, בצל מוחמץ וטוויל עגבנייה או קארי ירוק של צלופח מעושן ואספרגוס סיני; ממנות ביניים כמו תבשיל זנב שור על בריוש צלוי, ברביקיו ספרדי וקוויאר או כרוב צלוי בקרם שום, ציר חמאה חומה, כרוב כבוש וכמהין שחורות ומקינוחים כמו שורש פטרוזיליה עם גלידת יוגורט, אבן יוגורט ומרנג עלי דפנה או טירמיסו עם סירופ אספרסו, גלידת רום, מדלן וקציפת מסקרפונה.
בארוחה המשותפת לשף אלאן גויארד ממסעדת La Mundana ולשפים חביב משה, מאיר אלאלוף ויומי לוי שתתקיים במסעדת מריפוסה בקיסריה, תוכלו לדגום מגוון של מנות טאפאס כשרות. מפתיחים כמו קונוס קציפת קרבונרה קטלוני של סלמון מעושן או ביס של טונה אדומה ושמן אספרסו, קרם מנגו, חלב שקדים ויוזו, פומלה וזרעי שומר מקורמלים; דרך מנות ראשונות כמו כרישה צלויה בגריל, ויניגרט אפר כרישה וקרפצ׳ו שייטל כבוש או טרטר בקר, שאלוט ועירית על גראטן תפו"א קריספי ואיולי צלפים וחרדל, שמן בזיליקום וצ'יפס פטרוזיליה; מנות גדולות יותר כמו בר ים, קרם גזר תפוזים וג׳ינג׳ר ברוטב גזרים וחרדל גרגירים או רביולי פתוח של אווז מפורק, קרם כרובית, עגבניות, שום וציר בקר; ולסיום קינוח קטלוני קלאסי של גנאש שוקולד, שמן זית, מלח וטוויל לחם או ברולה וניל וארטישוק ירושלמי, אגוזי לוז וסורבה אסטרייה דאם.
בארוחה המשותפת לשף אוריאול קסלאס ממסעדת Taverna Teòric ולשף הלל תווקולי שתתקיים במסעדת אנימאר נרקח תפריט שכולל מנות פתיחה כמו קרוקטס עוף ושרימפס עם מיונז זעפרן או רושטי ירושלמי, איולי זעתר, סרדין ים תיכון; מנות ביניים כמו סמסבוסק ים עם איולי צ'יפוטלה או פריקסה פולנטה עם לשון כבושה וצרובה בגריל, איולי זעתר, בצל סומק ועשבי תיבול; מנות מרכזיות כמו ריזוטו ברווז, צלופח, תפוח גראני סמיט או טונה בג'וספר, קרם חציל שום, פטריות שיטאקה, שום, שומשום, כוסברה ושמן צ'ילי. לקינוח תוכלו לבחור בין קרמה קטלנה מסורתי לבין קרוסטיני עם שמן זית וקרם שוקולד.
הארוחות המיוחדות יתקיימו בתאריכים 22-21.2 במסעדות מלגו ומלבר, מריפוסה ואנימאר. לרכישת כרטיסים לארוחות