Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

הכוכבים של אסטרייה דאם: התפריטים נחשפים

מנה של השף אלאן גויארד. צילום: יח"צ
מנה של השף אלאן גויארד. צילום: יח"צ
מקודם

סמבוסק ים עם איולי צ'יפוטלה, תבשיל זנב שור על בריוש צלוי או בר ים בקרם גזר תפוזים וג'ינג'ר? את כל המנות האלה תוכלו למצוא בארוחות המיוחדות של שפים כוכבים מברצלונה שיתקיימו בשבוע הבא, ולנו יש את כל הפרטים לגבי התפריטים השונים

16 בפברואר 2023

בשבוע הבא זה קורה: שלושה מהשפים הכי מצליחים בברצלונה מגיעים ארצה לבשל עם שלושה מהשפים הכי מצליחים בארץ, במסגרת ארוחות הכוכבים של בירה אסטרייה דאם.
>>https://www.to-mix.co.il/estrella-damm-tapas-festival/?utm_source=Time_out&utm_medium=article&utm_campaign=estrella_damm_stars_feb23&utm_term=to_mix&utm_content=articleלרכישת כרטיסים לארוחותhttps://www.to-mix.co.il/estrella-damm-tapas-festival/?utm_source=Time_out&utm_medium=article&utm_campaign=estrella_damm_stars_feb23&utm_term=to_mix&utm_content=article

עכשיו אנחנו יכולים לספר לכם מה בדיוק תוכלו לאכול בכל אחת מהארוחות המיוחדות הללו:

בארוחה המשותפת לשףארתור מרטינז https://timeout.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a9%d7%a3-%d7%90%d7%a8%d7%aa%d7%95%d7%a8-%d7%9e%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a0%d7%96/ממסעדת AÜRT ולשף מוטי טיטמן שתתקיים במסעדהמלגו ומלבר https://www.hashulchan.co.il/restaurant/%D7%9E%D7%9C%D7%92%D7%95-%D7%95%D7%9E%D7%9C%D7%91%D7%A8/תוכלו להנות מפתיחים כמו קרוקט ביף בורגיניון עם קטשופ קארי ומלפפון חמוץ או גריסיני זרעי כוסברה, חמון ספרדי וחמאה מעושנת; ממנות ראשונות כמו סלמורחו שרימפס קריסטל, בצל מוחמץ וטוויל עגבנייה או קארי ירוק של צלופח מעושן ואספרגוס סיני; ממנות ביניים כמו תבשיל זנב שור על בריוש צלוי, ברביקיו ספרדי וקוויאר או כרוב צלוי בקרם שום, ציר חמאה חומה, כרוב כבוש וכמהין שחורות ומקינוחים כמו שורש פטרוזיליה עם גלידת יוגורט, אבן יוגורט ומרנג עלי דפנה או טירמיסו עם סירופ אספרסו, גלידת רום, מדלן וקציפת מסקרפונה.

מנה של השף ארתור מרטינז. צילום: יח"צ
מנה של השף ארתור מרטינז. צילום: יח"צ

בארוחה המשותפת לשףאלאן גויארד https://timeout.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a9%d7%a3-%d7%90%d7%9c%d7%90%d7%9f-%d7%92%d7%95%d7%99%d7%90%d7%a8%d7%93/ממסעדת La Mundana ולשפים חביב משה, מאיר אלאלוף ויומי לוי שתתקיים במסעדתמריפוסה https://www.hashulchan.co.il/restaurant/%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A1%D7%94/בקיסריה, תוכלו לדגום מגוון של מנות טאפאס כשרות. מפתיחים כמו קונוס קציפת קרבונרה קטלוני של סלמון מעושן או ביס של טונה אדומה ושמן אספרסו, קרם מנגו, חלב שקדים ויוזו, פומלה וזרעי שומר מקורמלים; דרך מנות ראשונות כמו כרישה צלויה בגריל, ויניגרט אפר כרישה וקרפצ׳ו שייטל כבוש או טרטר בקר, שאלוט ועירית על גראטן תפו"א קריספי ואיולי צלפים וחרדל, שמן בזיליקום וצ'יפס פטרוזיליה; מנות גדולות יותר כמו בר ים, קרם גזר תפוזים וג׳ינג׳ר ברוטב גזרים וחרדל גרגירים או רביולי פתוח של אווז מפורק, קרם כרובית, עגבניות, שום וציר בקר; ולסיום קינוח קטלוני קלאסי של גנאש שוקולד, שמן זית, מלח וטוויל לחם או ברולה וניל וארטישוק ירושלמי, אגוזי לוז וסורבה אסטרייה דאם.

מנה של השף אלאן גויארד. צילום: יח"צ
מנה של השף אלאן גויארד. צילום: יח"צ

בארוחה המשותפת לשףאוריאול קסלאס https://timeout.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a9%d7%a3-%d7%90%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%90%d7%95%d7%9c-%d7%a7%d7%a1%d7%9c%d7%90%d7%a1/ממסעדת Taverna Teòric ולשף הלל תווקולי שתתקיים במסעדתאנימאר https://www.hashulchan.co.il/restaurant/%D7%90%D7%A0%D7%99%D7%9E%D7%90%D7%A8/נרקח תפריט שכולל מנות פתיחה כמו קרוקטס עוף ושרימפס עם מיונז זעפרן או רושטי ירושלמי, איולי זעתר, סרדין ים תיכון; מנות ביניים כמו סמסבוסק ים עם איולי צ'יפוטלה או פריקסה פולנטה עם לשון כבושה וצרובה בגריל, איולי זעתר, בצל סומק ועשבי תיבול; מנות מרכזיות כמו ריזוטו ברווז, צלופח, תפוח גראני סמיט או טונה בג'וספר, קרם חציל שום, פטריות שיטאקה, שום, שומשום, כוסברה ושמן צ'ילי. לקינוח תוכלו לבחור בין קרמה קטלנה מסורתי לבין קרוסטיני עם שמן זית וקרם שוקולד.

מנה של השף אוריאול קסלאס. צילום: יח"צ
מנה של השף אוריאול קסלאס. צילום: יח"צ

הארוחות המיוחדות יתקיימו בתאריכים 22-21.2 במסעדות מלגו ומלבר, מריפוסה ואנימאר.לרכישת כרטיסים לארוחות https://www.to-mix.co.il/estrella-damm-tapas-festival/?utm_source=Time_out&utm_medium=article&utm_campaign=estrella_damm_stars_feb23&utm_term=to_mix&utm_content=article

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה! https://shop.timeout.co.il/timeout_special/?utm_source=website&utm_medium=popup