טיים אאוט timeout

שווה להתארח: ג'קו סטריט

| מאת: Time Out Boutique

ארוחה טובה במסעדה היא אחת מהנאות החיים שלנו. האוכל האווירה והאנשים מתאחדים לחוויית אירוח איכותית. איפה הכי שווה להתארח? יצאנו לבדוק ולא רק בתל אביב

  • https://static2.timeout.co.il/media/2018/07/sizes/DSF2985_H_wo_680_382.jpg
ג'קו סטריט. צילום: אנטולי מיכאלו

ג׳קו סטריט בירושלים היא מסעדת שף כשרה שמתמחה במנות המשלבות בישול גורמה ואוכל ביתי.  המקום הוקם לפני שש שנים ונמצא בלוקיישן הקולינרי המושלם – שוק מחנה יהודה. העיצוב והטעמים יגרמו לכם ככל הנראה להתגעגע הביתה, על אחת כמה וכמה אם יש לכם סבתא כורדייה.

איפה עוד שווה להתארח? לחצו כאן

שף: זכאי חוג'ה

שף זכאי חוג'ה. צילום: אנטולי מיכאלו

שף זכאי חוג'ה. צילום: אנטולי מיכאלו

סגנון מטבח: שוק ירושלמי

מה מייחד את חוויית האירוח בג׳קו סטריט?

״המנות בג׳קו מורכבות מהטעמים הכורדיים שהבאתי מהבית והניסיון שלי במגוון מסעדות גבוהות. כשפתחנו את המקום החלטנו שהאוכל יתכתב עם האווירה וייצור חוויה אותנטית, כשרה וטעימה. לא בקטע טרנדי, אלא בכזה שמשקף את הבית ואת העיר. עוד בימי התיכון עזרתי לאבא שלי בחנות הדגים שלו פה בשוק ורציתי לבשל אוכל שהוא תכלסי, אבל בטכניקות חדשות ושילובים מעניינים. המקום שיצרנו פה הוא מאוד מיוחד ומשתנה בהתאם לשעות. הכל נשאר בגובה העיניים, אין מפות או סומלייה שאוכל את הראש על יינות – האוכל טוב, השירות מצויין והשתייה מעולה״.

מנה שאסור לפספס: רביולי מבצק איטלקי, במילוי של קובה אותנטי, עם מרק חמוסטה חמוץ

רביולי מבצק איטלקי, במילוי של קובה אותנטי, עם מרק חמוסטה חמוץ. צילום: אנטולי מיכאלו

רביולי מבצק איטלקי, במילוי של קובה אותנטי, עם מרק חמוסטה חמוץ. צילום: אנטולי מיכאלו

 

אגריפס 74, ירושלים 02-5817178 | ראשון־חמישי 18:00־עד אחרון הלקוחות, שבת החל משעה אחרי יציאת השבת־עד אחרון הלקוחות

 

בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק, בטוויטר ובאינסטגרם. עדכונים יומיים על הכתבות הנבחרות בטיים אאוט ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

now Silence is Golden SRV:SRV1 on: abf6601