אומרים שזה עולם קטן מאוד, אבל יש בו כל כך הרבה מה לטעום. ועם כל הכבוד לשווארמה, חומוס ופלאפל שלנו, כבר...
מאז שג׳אן אולגון ואביו הכירו לעיר את מנת האיסקנדר, בימיהם כבעלי מוטפאק, המנה הפכה לגביע הקדוש של אוכל הרחוב התל אביבי....
זה נכון, מרוב שווארמות בתל אביב לא רואים את הסיח. אבל גם בין כל הגילופים, אנחנו תמיד מחפשים את השווארמה שתשמח...
האיומים של ארדואן לא מפחידים אותנו, כי יש לנו את האוכל הטורקי הנפלא של שף למי ניפוסי בנסיך. וגם: הסעודה ההודית...
פרסיות, בלקניות, טורקיות, בוכריות, תימניות, עיראקיות, טריפולטאיות, אתיופיות, סובייטיות ואשכנזיות: הכנו לכם רשימה מדוקדקת של כל המסעדות שמגישות לכם מאכלי עדות...
"היווני" שבשוק בצלאל היה אמור להיות מקום שמח, אבל איך אפשר להיות שמח בתקופה שכזו? לכן אשר חביבי, הבעלים, החליט לשנות...
בתוך עמנו אנחנו חיים, ועדויות עקשניות זרמו למערכת לפיהן משהו לא טוב קרה למנה הכי טובה בעיר, הלוא היא מנת האיסקנדר...
היי, עבורנו זה הכי ברייקינג ניוז שאנחנו יכולים לדמיין: ג׳אן אולגון, שאתם מכירים בתור האיש שהכין לכם את האיסקנדר הכי טוב...
תתחילו לשנן את המילה "אשפר" - לא, זה לא בטורקית - כי רק שם תמצאו מנת קבב מפורק שכזו, לפי המסורת...
אין מה להגיד, אנחנו פשוט מתים על המנה הזו: תערובת דונר וחתיכות בצדק, מכוסות ברוטב עגבניות חמאתי מלא בטעם, ומחוזקות ביוגורט...
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?