זה לא שאנחנו באמת צריכים סיבות כדי לשתות יין, אבל נגיד ששבועות הפך לחג היין הלבן. כך או אחרת יש לנו...
עוד בתחילת המאה ה־19 ידעו במשפחת טפרברג כי יין טוב נשען על שורשים איתנים. 150 שנה אחר כך חזון, מורשת וידע...
ביקשנו משף אוראל קמחי לחזור הביתה, לשולחן החג של ילדותו. הוא חזר עם 7 מתכונים מסורתיים מהמטבח הטורקי שחבל לכם
ביקשנו משף הלל תווקולי לחזור הביתה. התוצאה הייתה 8 מתכונים מסורתיים מהמטבח הפרסי שמזכירים לו את שולחן החג מילדותו
עד לא מזמן זוהה יקב טפרברג הוותיק בעיקר עם יינות מתוקים וזולים לקידוש. אבל בעשור האחרון הבין מוטי טפרברג, דור חמישי...
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?