תוך כדי שהן מכינות מאות סופגניות במאפיה הקטנה שלהן, השף-קונדיטוריות שמאחורי ההצלחה של עמיתה מסבירות למה סופגניית ריבת עלי ורדים עולה...
סטודיו סניורה הוא אגדה קולינרית אורבנית, פטיסרי ארטיזנלי שנפתח במהלך המלחמה ושמו עובר מפה לאוזן. עכשיו שחר סניור ואריאל זביב לוקחים...
עם מקומות חדשים כמו צייט פור ברוט ועמיתה ביאליק, עם מוסדות ותיקים כמו הבייקרי ודלאל, עם מעוזי מצוינות כמו אלון שבו...
לא רק קפה, לא רק מאפה. אנחנו ניקח את שניהם ביחד: השילוב האולטימטיבי אמנם מצא לעצמו כינוי מתחרז, אבל איך תדעו...
אם מרוב בתי קפה לא רואים את הפולים, טוב לראות שמשהו מתחיל להתעורר, ובעיר צצים גם בתי קפה שהם הרבה יותר...
חדשות גדולות מעולם הפחמימות המנחמות: "עמיתה בביאליק", שלוחה של הבולנז'רי היפואי המושלם של מיכל בוטון ואנה שפירו, תיפתח ביום רביעי הקרוב...
ב.צ.ק הוא כנראה השורש הכי מנחם בשפה העברית. הרי זו הגדרה כל כך רחבה, כל כך מקיפה, כל כך ממלאת באושר...
רשת המאפיות הארטיזנליות שסחפה את ברלין, "צייט פור ברוט", פתחה כמובטח את שערי הסניף הראשון שלה מחוץ לגרמניה כאן בתל אביב....
רשת המאפיות הארטיזינלית-אורגנית הברלינאית Zeit Fur Brot, הידועה בלחמיה המופלאים ובעוגות שמרים בלתי נתפסות באיכותן, תפתח בחודש הבא סניף ראשון מחוץ...
היא הקונצנזוס הכי גדול (בשלב הזה, אולי היחיד) של העם היהודי: מאחדת שבטים ומחנות, זרמים ומפלגות, מעולם לא שמענו על מישהו...
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?