אומאי היא התפתחות אבולוציונית חדשה שהיא תוצר ישיר של התקופה. שילוב עולמות מדויק שמצליח לייצר בסביבה ביתית אוכל ברמה גבוהה ותודעת...
Mr. Something היא מפגן מפואר של פנטזיה קולינרית ופחדנות עסקית שבונות ציפיות אדירות ואז מרסקות אותן לגמרי. מנות - חלקן הגדול...
עברנו תהליך די רציני עם המטבח היפני (זוכרים שאי אז הסתפקנו ברול בינוני מסושייה בינונית?), וזה ניכר עם מבול הפתיחות האחרון....
במבנה עתיק ויפה בכיכר המתחדשת נפתח עכשיו Mr. Something Lounge (כן, זה השם) המציע מנות יפניות מוקפדות במסגרת ארוחת טעימות. בהמשך...
מבקר אוכל הרחוב שלנו יצא סופסוף מבידוד כדי לחגוג את החזרה לחיים וגילה מציאות עגומה, אבל גם את הפתיחה המחודשת של...
מסעדה יפנית כשרה בלובי של מלון ברמת גן? זה נשמע כמו התחלה גרועה, אבל טיפול נכון בבשר ושף עם יד נדירה...
קיטו קאטו, היפנית החדשה מבית TYO, מגישה משהו פשוט מאוד ונדיר מאוד - אוכל יפני עשוי כהלכה. רק שירגיעו עם הפרזנטציה...
אנשי עסקים מאוסקה ומסעדן ישראלי עובדים על קומפלקס בן שתי קומות שיכלול איזקאיה ומסעדת בנטו
האוכל היפני כבש את התל אביבים - והתל אביבים, כדרכם, כבשו אותו. ההיסטוריה הקצרה והמסעירה של המטבח היפני בעיר, בפתחה של...
אלי גרוסמן, אבי סצנת האוכל היפני המקומית, חוזר לעיר עם שיראטויה (בית אוכל ומשקה יפני) וחושב שהגיע הזמן שתתקדמו מעבר לסושי...
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?