אלעד דור מספיד בטור מיוחד את השף האהוב שהלך לעולמו בסופ"ש בגיל 41 מדום לב. על ההתחלה החורקת בסרווסריה, החוש היצירתי...
אחרי שלוש שנים כשף הראשי של אגאדיר חוזר השף הוותיק אל בין הסירים והמחבתות במסעדת שאראק. יריית הפתיחה של התפריט החדש...
אחרי שעבד באינספור מסעדות והחלים מהתקף לב קשה, השף רוברט קלוגר משלב ידיים עם קפה אל נור והופך אותה למסעדת דגים:...
המסעדה־מעדנייה הצפון אפריקאית תהפוך משבוע הבא למסעדת דגים. בתפריט: דגים ופירות ים טריים בטאבון, על פחמים או בטיגון, בצלחת או בפיתה
לרגל השקת מהדורת גבינות סימפוניה במרקם שמנת 5% בטעמי תבליני שוק - שלחנו שלושה אנשים מעולם הקולינאריה לשווקים האהובים עליהם, כדי...
שיתוף פעולה של עמותת שורשים הפגיש קשישים וניצולי שואה עם 24 שפים מובילים בארץ. התוצאה: ספר מתכונים מרגש המורכב ממנה קלאסית...
אסתטיקה של שף אולי מסתיימת בצלחת, אבל היא מתחילה בארון שלו. הלבשנו שמונה שפים תל אביבים מובילים בליין בגדי המטבח החדש...
תפריט אביבי בכתית, ליל סדר בננוצ'קה, פתיחת הקיץ בפרונטו קיוסקו ועוד חדשות אוכל
אחרי העזיבה המפתיעה של השף עינב אזגורי לבר היין של הדא דא ודא, הסרווסריה מתחדשת עם שף שיבשל לכם את ספרד...
ברשת המסעדות ג'ויה הבינו שהסניף הלב תל אביבי חייב להיות שונה מאחיו שבפזורה, אז הם גייסו את השף רוברט קלוגר. יאללה...
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?