Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

תנו לחיות לחיות

כתבות
אירועים
עסקאות
ההפגנות בירושלים. השימוש בסוסים מיותר (צילום: אמיר לוי/גטי אימג'ס)

תנו לחיות לחיות למשטרה: עצרו מיד את השימוש המתעלל בסוסים
ההפגנות ברחבי הארץ

תנו לחיות לחיות למשטרה: עצרו מיד את השימוש המתעלל בסוסים

מנכ"לית העמותה ציינה במכתבה כי קיימות חלופות יעילות יותר לפיזור הפגנות, וכי העמידה בלב ההמולה מכניסה את הסוסים לסטרס נפשי וגורמת להם לקשיים פיזיים

ההפגנות בירושלים. השימוש בסוסים מיותר (צילום: אמיר לוי/גטי אימג'ס)
ההפגנות בירושלים. השימוש בסוסים מיותר (צילום: אמיר לוי/גטי אימג'ס)

זה כבר הפך למראה שגרתי: כמה שעות לפני ההפגנות בירושלים ובתל אביב נאספים כוחות משטרה גדולים, חמושים במחסומים כבדים, מכת"זיות ובסוסי משטרה, שיעמדו בלב ההמולה שעות ארוכות כשעל גבם רכובים פרשי המשטרה. אלה כמובן לא חדשות – השימוש בסוסים הוא עניין ותיק – והבוקר (ראשון) הוציאה עמותת תנו לחיות לחיות מכתב דחוף הדורש עצירה מיידית של השימוש המתעלל בסוסים לצורך פיזור הפגנות.

במכתב שנשלח למ"מ מפכ"ל המשטרה, ניצב מוטי כהן, ולשר לביטחון הפנים אמיר אוחנה, נכתב כי השימוש בסוסים באירועים הקשים האלה הוא פגיעה ברווחתם וכי קיימות חלופות אחרות ויעילות לפיזור הפגנות. "כידוע, סוס הוא חיה רגישה במיוחד, והובלתה לליבה של הפגנה סוערת גורמת לה סטרס חמור וקשיים פיזיים ומנטליים. החשיפה לרעש ברמה גבוהה – צעקות, צפצופי צופרים וזעקות במגאפונים, החשיפה לתאורה מוגברת ובכלל זאת גם הבהובי הניידות הפועלות בשטח, והמצוקה הפיזית החמורה שנגרמת לסוסים משהייתם בדוחק הנורא, בחום הכבד וכשהם נדרשים למאמץ פיזי לא מבוטל – כל אלה הם פגיעה חמורה ומיותרת בבעלי החיים".

עוד ציינה במכתבה יעל ארקין, מנכ"לית תנו לחיות לחיות, כי בעוד החקיקה בישראל כבר אוסרת על שימוש בסוסים לצרכים כגון הובלת מטען, הצעד הבא המתבקש טרם חוקק. "זוהי שנת 2020. הגיעה העת להוציא את השימוש בסוסים לצורך פיזור ההפגנות הצפופות והעמוסות משגרת הפעילות של משטרת ישראל".

מהנמענים טרם נמסרה תגובה.

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו

מנכ"לית העמותה ציינה במכתבה כי קיימות חלופות יעילות יותר לפיזור הפגנות, וכי העמידה בלב ההמולה מכניסה את הסוסים לסטרס נפשי וגורמת...

מאתמערכת טיים אאוט2 באוגוסט 2020
משימת האוכל ב"הישרדות"

תנו לחיות לחיות נגד "הישרדות": "מפגן קיצוני של התעללות"

תנו לחיות לחיות נגד "הישרדות": "מפגן קיצוני של התעללות"

הפרומו לפרק שישודר מחר חושף כי המתמודדים ייאלצו לאכול עטלפים משופדים ועוברי ברווז. מנכ"לית העמותה דורשת מרשת 13 לגנוז את הפרק לאלתר

משימת האוכל ב"הישרדות"
משימת האוכל ב"הישרדות"
20 ביולי 2020

הפרומו של "הישרדות" לפרק שישודר מחר מעורר סערה גדולה: מנכ"לית עמותת תנו לחיות לחיות, יעל ארקין, שיגרה הבוקר (שני) מכתב למנכ"ל רשת 13, אבי בן טל, ובו היא מבקשת לגנוז את הפרק לאלתר. הפרומו נפתח עם קלוז אפ על עטלף משופד, והמנחה גיא זוארץ מספר למתמודדים בחגיגיות כי הם עומדים לאכול עטלף בניחוח פירות ועובר ברווז. הפרומו מעצים את תחושת הגועל של המתמודדים שמנסים להתמודד עם "המשימה שתדביק אתכם למסך".

"בפרומו נראות גופותיהם של עטלפים כשהן משופדות ומוכנות לאכילה, על ידי חברי השבטים בתוכנית, ומוזכרים בו בעלי חיים נוספים שלא ניצלו, לצערם, מהתופת, והפכו למאכל עבור המשתתפים בתוכנית במסגרת משימה", כתבה ארקין.

ארקין הוסיפה כי מדובר ב"מפגן קיצוני של אלימות והתעללות בבעלי חיים, שאין לו כל מקום בפריים טיים במדינת ישראל של שנת 2020". היא כינתה את המשימה "אכזרית" וקבלה על כך ששידורה "עלול לייצר בקרב הקהל את התחושה שהדבר מותר – מה שמהווה עבירה ברורה על חוק צער בעלי חיים".

מנכ"לית העמותה התייחסה גם למקורותיה המשוערים של מגפת הקורונה ושאלה: "האם ראוי שתכנית כזו – בה נראים המתמודדים נדרשים לאכול את גופותיהם של עטלפים, עוברי ברווז וזוועות נוספות – תשודר בעיצומה של ההתמודדות העולמית עם מגיפת הקורונה, שיש האומרים שהחלה מאכילה של בעלי חיים דומים?".

מהפקת "הישרדות" נמסר: "התוכנית 'הישרדות' מציגה לעיתים במשימות ודרכים נוספות, תרבויות שונות בהתאם למקום בו מצולמת העונה. העונה הנוכחית צולמה בפיליפינים, שם המאכלים המוצגים במשימה מקובלים למאכל. למתמודדים בתוכנית הבחירה אם להשתתף במשימה על פי צו מצפונם".

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו

הפרומו לפרק שישודר מחר חושף כי המתמודדים ייאלצו לאכול עטלפים משופדים ועוברי ברווז. מנכ"לית העמותה דורשת מרשת 13 לגנוז את הפרק...

מאתנופר וחש20 ביולי 2020
השלכות חוסר האכיפה. הסוס מוטל על הכביש ברחוב שלבים (צילום: טל שטרנהל)

עשרות תלונות הוגשו, דבר לא נעשה – וסוס האלטע זאכן קרס ומת

עשרות תלונות הוגשו, דבר לא נעשה – וסוס האלטע זאכן קרס ומת

השימוש בסוסים הרתומים לעגלות משא הוצא אל מחוץ לחוק, אולם הרשויות מעלימות עין. אתמול מת אחד הסוסים הללו בדרום תל אביב. פעילים מוחים נגד אוזלת היד

השלכות חוסר האכיפה. הסוס מוטל על הכביש ברחוב שלבים (צילום: טל שטרנהל)
השלכות חוסר האכיפה. הסוס מוטל על הכביש ברחוב שלבים (צילום: טל שטרנהל)

סוס רתום לעגלה קרס ומת אתמול (רביעי) ברחוב שלבים בדרום תל אביב. הסוס שכב לצד הכביש שעות ארוכות עד שהועבר למכון הוטרינרי בבית דגן, שם הוחלט לבצע בו המתת חסד בשל מצבו הקשה.

פעילי זכויות בעלי חיים טוענים כי הכתובת הייתה על הקיר ומוחים נגד העלמת העין של הרשויות, אשר מפנות את המתלוננים מאחת לשנייה. עשרות תלונות הוגשו למשטרת ישראל ולעיריית תל אביב-יפו טרם המקרה המצער, אולם לא ננקטו צעדים נגד בעל העגלה, על אף שמדובר בעבירה על החוק ובהתעללות ברורה. יש לציין שכמו הסוס שמת אתמול ישנם סוסים נוספים שעדיין סוחבים עגלות בעיר.

"זאת דוגמא קלאסית לאוזלת יד באכיפה", אומר עו"ד ארז וול מהמחלקה המשפטית בתנו לחיות לחיות. "אני אישית התלוננתי עליו פעם, וזאת דוגמא למקרה שהיה יכול להימנע. אנחנו אף יודעים שהסוס הוחרם מבעליו, ולאחר שחזר לבעלים הוא המשיך להתייחס אליו באותה צורה. ב-2014 אישרה ועדת הכלכלה את האיסור על תנועת עגלות רתומות לסוסים וחמורים, למעט למטרות תיירותיות. זאת, לאחר מאבק ארוך שנים של פעילי בעלי חיים בנידון. בכך היה אמור להסתיים עידן האלטע זאכן והסוחרים שמסתובבים בכבישים וברחובות העיר על עגלה רתומה לבעל חיים".

"המעשה שעשה בעליו של הסוס מהווה עבירה על תקנות החוק", ממשיך וול. "באופן כללי אסור לרכוב על סוסים רתומים לעגלה בערים. כעת, לאחר המקרה, אין הרבה מבחינה משפטית שאנחנו יכולים לעשות. נתמקד בתקנות וחקיקה, נפעל בוועדות בכנסת. אני בטוח שיהיו אנשים שירצו לשתף פעולה ברגע שתהיה כנסת מתפקדת. מעבר לכך, אני מקווה שתפתח חקירה בכל מקרה".

לרוב, הגוף האחראי על חקירת עבירות מסוג זה הוא משרד החקלאות. "זאת הסיבה שהאכיפה נרפית, כי הם בעלי אינטרסים סותרים", אומר וול. "לכן, אנחנו מעוניינים שהסמכויות יעברו לרשות עצמאית או למשרד להגנת הסביבה, המקום הטבעי בו סמכויות מסוג הזה נמצאות תחתיו ברוב העולם".

תיעוד קורע לב של פינוי סוס שנוצל לסחיבת משאות

הסוס המסכן הזה, שכל חייו נוצל לסחיבת עגלות, נפגע אתמול בתאונה בתל-אביב ???? כך פינו אותו: בלי משככי כאבים שיעזרו להקל על הסבל שלו, בלי רצועות וציוד מתאים אחר שיאפשר להזיז אותו בצורה מתאימה יותר. לפי הדיווחים שהגיעו אלינו, בשלב זה הוא כבר משותק בשתי רגליו האחריות ובמצב קשה מאוד. תוך זמן קצר לאחר צילום הסרטון הזה הוא כבר יומת, לאחר שייקבע כי אין תקווה להציל אותו. סוסים לא נועדו לסחוב עגלות כל החיים שלהם! אלו חיים אומללים ורעים שלא מתאימים להם. Israel Police – משטרת ישראל, בבקשה, הגיע הזמן שתפעלי לעצור את התופעה של ניצול סוסים לסחיבת עגלות!

Posted by ‎אנימלס‎ on Thursday, December 26, 2019

עם פרסום הידיעה על מותו של הסוס בעמוד הפייסבוק של עמותת אנימלס, נמלא הפוסט תגובות של פעילים הטוענים כי הם מתריעים באופן קבוע על מקרים כאלה. כך למשל, הגולש שרון לוי צירף צילום מסך של התרעה ששלח למשטרה ביום ראשון השבוע, על התעללות ורכיבה מסוכנת במחלף קיבוץ גלויות. הוא זכה לתגובה אוטומטית מטעם המשטרה. גולשים אחרים סיפרו כי התריעו באופן ספציפי על הסוס שקרס ומת, אך תלונתם זכתה לתגובה אדישה מהמשטרה. אור קניץ כהן מכפר סבא מספרת שהאדישות מוכרת גם בעירה. "כשהתקשרתי להתלונן על מקרה דומה, התעלמו במוקד וסגרו את הקריאה. לאחר שהעליתי פוסט, דוברת העירייה בכבודה ובעצמה כתבה תגובה שהיא תבדוק את זה באופן אישי. עבר המון זמן מאז, והפתעה, איש לא חסר ולא עדכן", כתבה.

מעיריית תל אביב נמסר בתגובה: "מדובר במקרה מצער. עם זאת יש להדגיש כי מבחינת החוק וגם בפועל האחריות הבלעדית לאכיפה בנושאי עגלות וסוסים היא של משטרת ישראל. עיריית תל אביב-יפו נרתמת ללא הרף לעזרת משטרת ישראל ומסייעת בחילוץ ובהצלה של בעלי חיים רבים, כאשר בשנה האחרונה הועברו יותר מ-50 סוסים וחמורים לידי העירייה לטיפול רפואי ושיקום, זאת לאחר החרמתם על ידי המשטרה. כולנו תקווה שלא ניאלץ לראות מראות דומים בעתיד".

תגובת משטרת ישראל תובא כאן כשתגיע.

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו

השימוש בסוסים הרתומים לעגלות משא הוצא אל מחוץ לחוק, אולם הרשויות מעלימות עין. אתמול מת אחד הסוסים הללו בדרום תל אביב....

מאתנעה עמיאל לביא26 בדצמבר 2019
הפקת אופנה עם כלבי תנו לחיות לחיות. צילום: רוי גיא

קשור אותי, אהוב אותי: הפקת אופנה עם כלבלבי 'תנו לחיות לחיות'

קשור אותי, אהוב אותי: הפקת אופנה עם כלבלבי 'תנו לחיות לחיות'

רצינו לעזור לכלבי 'תנו לחיות לחיות' למצוא בית, אז הבאנו אותם למלון בוטיק והרמנו איתם הפקת אופנה. לצערנו אין לנו תקציב לגור איתם שם לנצח, אז נשמח ממש אם תאמצו אותם ואת כל החברים שלהם. נו, אל תהיו כלבים

הפקת אופנה עם כלבי תנו לחיות לחיות. צילום: רוי גיא
הפקת אופנה עם כלבי תנו לחיות לחיות. צילום: רוי גיא

החלטנו במערכת להגשים חלום ישן ולהרים הפקת אופנה מיוחדת במינה, שהדגש בה הוא לא על משחקי שקיפויות, איפור מוגזם או שמלות של תאגיד – אלא כלבים רבותיי, כלבים. כידוע, כלביות ישראל עולות על גדותיהן ועם רוחות החג שמנשבות עלינו לטובה, זאת הזדמנות לפתוח את הבית ואת הלב ולהכניס חבר חדש למשפחה. בשבילכם זאת פינה, בשבילו זה כל העולם. ממש ככה.

ככה זה נראה בצילומים, אזהרת חמידות קשה:

צילום ועריכת ווידאו: מיכאל נחמיאס

חלק מכלבי הפלא שצולמו להפקה זו עברו התעללות קשה – אחד נדרס, השניה נקשרה, לשלישית כרתו רגל. למרות כל מה שעברו בחיים, הם עדיין לא איבדו לגמרי את האמון בבני אדם. לחלקם לוקח זמן להסתגל למציאות ללא רשע, ועם זאת, יכולת הריפוי שלהם לצד מטפליהם הנאמנים היא קסם שמרגש להיות לידו.

ומה עושים אם כבר יש לכם כלב ואתם יוצאים לחופשה? כל הפתרונות במדריך המלא וטיפים חשובים מוטרינר – קריאת חובה

במרפאה ובבית המחסה של 'תנו לחיות לחיות' ושל עמותות נוספות ישנם כמובן עוד הרבה מאוד כלבים (לצערנו לא יכולנו להביא עשרות מהם לפוליהאוס) מלבד שבעת המופלאים שצילמנו. אנחנו מקווים שהצלחנו להעביר לכם בתמונות הבאות את היופי הפנימי והחיצוני של הכלבים הללו – ליידי, פרטוק, שועלי, ששת, בר, יורי ואיתן. הם היו מושלמים יותר מכל דוגמנית צמרת והצליחו לגנוב את הרעם מהדוגמנית שלנו. אמצו אותם לביתכם ומצאו חבר לכל החיים, באחריות.

***

ליידי

בת תשעה חודשים עד שנה

ליידי מתאימה לאנשים שכבר גידלו כלב בעבר, אפשרי בית עם חתולים וילדים שאוהבים כלבים. טפיל שפגע בעמוד השדרה של ליידי גרם לפגיעה בשתי רגליה האחוריות והרופאים נאלצו לכרות אחת מהן. ליידי עברה שיקום, היא לומדת להתנהל על שלוש רגליים, ונעזרת בינתיים בעגלה. היא חברותית, מלאת אנרגיה ומסתדרת עם כולם. לראויים לה, ליידי תימסר יחד עם העגלה שכבר נבנתה בדיוק לפי המידה שלה, ללא עלות נוספת. בעולם מקביל היא דוגמנית על, נמצאת במרפאה ברמת גן.

הפקת אופנה עם כלבי תנו לחיות לחיות. צילום: רוי גיא
הפקת אופנה עם כלבי תנו לחיות לחיות. צילום: רוי גיא
ליידי מקרוב. צילום: רוי גיא
ליידי מקרוב. צילום: רוי גיא
צילום: רוי גיא
צילום: רוי גיא

שרה לובשת: חולצה – יוניל, מכנסיים – אתא, כפכפים – נייק, משקפי שמש – שאנל.

יורי

בן שנה

יורי מתאים לבית עם חתולים, ילדים, ספורטאים. יורי הגיבור מסתדר עם 3 רגליים בלבד, מלא באהבה לכולם, אוהב לרוץ ומחפש הורים מאמצים שלא סופרים רגליים כשהם מחפשים אהבה. שילוב מהפנט של עיניים טובות ופרצוף שבא לאכול בתוך פיתה, נמצא בבית המחסה בכפר רות.

צילום: רוי גיא
צילום: רוי גיא
צילום: רוי גיא
צילום: רוי גיא
צילום: רוי גיא
צילום: רוי גיא

שרה לובשת: שמלה – אתא, כפכפים – אדידס, משקפי שמש – בבי לייצ'ו.

ששת

בן ארבעה חודשים

ששת מתאים לאנשים שכבר גידלו כלב, בית עם חתולים, בית עם ילדים, זוגות צעירים.
הוא ככל הנראה הגור המתוק בעולם עם טעם של קצפת ואף מושלם. ששת נמצא שכוב וסובל מכאבים עם שלוש (!) רגליים שבורות לאחר שנרדס. בחייו הקצרים כבר עבר מספר ניתוחים אורטופדיים וממש בקרוב ישוב להתהלך כרגיל (הוא עצמו מרגיש מצוין ומנסה לרוץ בכל הזדמנות שיש לו, אך מטפליו מכריחים אותו לנוח). כלבלבון מתוק, שמח ואנרגטי למרות כל מה שעבר עליו. סיכוי גבוה שיהפוך לכוכב רשת להערכתנו. נמצא במרפאה ברמת גן.

צילום: רוי גיא
צילום: רוי גיא
צילום: רוי גיא
צילום: רוי גיא
צילום: רוי גיא
צילום: רוי גיא

שרה לובשת: חולצה, מכנסיים וכובע – פילפלד.

פרטוק

בן שנתיים

פרטוק מתאים למשפחות עם ילדים, ספורטאים, אנשים שמחפשים כלב קשוב ונאמן. הוא גולדן מעורב שהחלים ממחלת עור ועכשיו נראה כמו כלב עם פילטר תמידי של סנאפצ'ט. כעת כשהוא בריא לחלוטין, פרטוק התגלה כלבון מושלם, חולה חיבוקים, ליטופים, התגפפויות למיניהן ואף שבר מספר לבבות במהלך הצילומים. סביר להניח שבגילגול הקודם הוא היה קאוצ'ר לאנרגיה טובה. נמצא במרפאה ברמת גן.

צילום: רוי גיא
צילום: רוי גיא
צילום: רוי גיא
צילום: רוי גיא
פרטוק נדחף לסט של ליידי כמו מלך. צילום: רוי גיא
פרטוק נדחף לסט של ליידי כמו מלך. צילום: רוי גיא
צילום: רוי גיא
צילום: רוי גיא

שרה לובשת: חולצה – אדידס, חלוק – פולי האוס, שרשרת – אסוס, טבעת וכפכפים – שוק הכרמל

שועלי

בת שנתיים

שועלי מתאימה לאנשים שכבר גידלו כלב בעבר, בית עם חתולים, בית עם ילדים. צעירים שחיים בעיר – תנו לה פינה שקטה להתכרבל בה ולא תצטערו. באחריות. שועלי טובת הלב נמצאה מחוסרת הכרה, עם רגליים קשורות לאחר התעללות קשה וראייתה נפגעה בעקבות חבלת ראש. למרות כל מה שעברה היא חזרה לבטוח בבני אדם. שועלי לומדת לשוב להתהלך וכן מצליחה להתמצא בסביבתה באמצעות חוש הריח. עדינה ורגועה, אוהבת לישון בנעימים, נמצאת במרפאה ברמת גן.

צילום: רוי גיא
צילום: רוי גיא
צילום: רוי גיא
צילום: רוי גיא

שרה לובשת: גופיה ומכנסיים – אדידס, גוזיה – קלווין קליין, משקפי שמש – אוסף פרטי.

בר

בת 7

בר מתאימה לאנשים שכבר גדלו כלב בעבר, בית עם חתולים, ילדים, ספורטאים, צעירים. היא נסיכה עדינה שננטשה בגיל שנה, אומצה, ולאחר שנתיים ננטשה שנית (!). בר חוששת שינטשו אותה שוב ולכן תעדיף מאמצים שעובדים מהבית או כאלה שיכולים לקחת אותה איתם לעבודה. נאמנה ורגועה, אוהבת מאוד ליטופים. נמצאת בבית המחסה בכפר רות.

צילום: רוי גיא
צילום: רוי גיא

שרה לובשת: חולצה – Stolen Goods, מכנסי רשת וכפכפים – אדידס, כובע – נייק.

איתן

בן שנה

איתן מתאים למשפחות עם ילדים או זוגות צעירים ואפילו ליחידנים. איתן היפיוף (חפשו אותו בעונה הבאה של "הרווק"), לברדור מעורב, הוא כלבלב גדול ומקסים שהגיע לעמותה אחרי שנדרס ונפגע ברגלו. הוא עבר ניתוח אורטופדי, החלים, והעיניים מבקשות להיות כבר בבית מלא באהבה ופינוקים. כלב עם סוואג בלתי מעורער. נמצא בבית המחסה בכפר רות.

צילום: רוי גיא
צילום: רוי גיא
צילום: רוי גיא
צילום: רוי גיא
צילום: רוי גיא
צילום: רוי גיא

שרה לובשת: גופיה ומכנסיים – אתא.

***

הפקה וסטיילינג:נועה הרשקוביץ.
א. כלבלבים:עמית קלינג.
איפור:רונית בדלוב מסטודיו עדה לזורגן.
צלם:רוי גיא.
דוגמנית:שרה קורי.

תודהלדנה שבת מתנו לחיות לחיות.

תודה מיוחדת למלון פולי האוס מרשת מלונות בראוןבו התקיימו צילומי הפקת הכלבים. אהבתם את הלוקיישן? פולי האוס ממקום בנחלת בנימין 1, תל אביב, טלפון להזמנות: 03-710-5000,thepolihouse.com.דף המלון בפייסבוק

***

כל הכלבים בהפקה זו עוקרו / סורסו ועברו חיסונים וטיפולים נגד טפילים. סל אימוץ כלב כולל -עיקור/ סירוס, חיסונים, כדור נגד תולעים, כלבת, שבב, חבילת מזון, קולר ורצועה בעלות של 700 שקלים.

למידע נוסף על אימוץ הכלבים ניתן להתקשר לטלפון 03-6241776, שלוחה 3 לבית המחסה בכפר רות, שלוחה 4 למרפאה בר"ח דב פרידמן ברמת-גן.

***

עשו את הדבר הנכון, אמצו חבר חדש

הפקת אופנה עם כלבי תנו לחיות לחיות. צילום: רוי גיא
הפקת אופנה עם כלבי תנו לחיות לחיות. צילום: רוי גיא
רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו

רצינו לעזור לכלבי 'תנו לחיות לחיות' למצוא בית, אז הבאנו אותם למלון בוטיק והרמנו איתם הפקת אופנה. לצערנו אין לנו תקציב...

מאתנועה הרשקוביץ7 באוגוסט 2017
כלבים. צילום: shutterstock

6 דברים שאסור לפספס בפסטיבל כלביב

6 דברים שאסור לפספס בפסטיבל כלביב

מגדג'טים לכלבים ועד רפואה משלימה - האירועים שכדאי לשים לב אליהם בפסטיבל כלביב שיערך מחר (שישי) בגני התערוכה

כלבים. צילום: shutterstock
כלבים. צילום: shutterstock
25 באוגוסט 2016

שערה מהכלב

ברחבת הבריאות כלבים המוכנים לתת את אמונם ברפואה אלטרנטיבית ייהנו מטיפולים הומיאופתיים כגון דיקור סיני ועיסויים מידי המטפלות והיועצות אורלי זכאי וענת עמיר אמנו, המתמחות בהתאמת רפואה סינית לבעלי חיים.

כלבה, פליז

ברחבת האמנות סטודיו Total Art התל אביבי יציע את מרכולתו לכלבים קוליים, כולל מתקני האכלה מעוצבים ומיטות הנושאות את שם הכלב שלכם, או סתם כיתובים מתריסים כמו "Bitch I'm Fabulous".

אל תזדנבו מאחור

הגיע הזמן שגם כלביכם ייהנו מיתרונות הדיגיטציה: קפצו לדוכני האפליקציות דוגיז (איתור דוג ווקרים וגינות כלבים בסביבה) ואר יו אין (ארגון אירועים וסיבובים בעיר, עם או בלי הכלב) כדי ללמוד איך לעשות זאת כראוי.

מזל טוב, טרי!

בבימת הקונספט ייערכו אירועים מתחלפים – החל מהרצאה של דוג לידר, דרך מופע בידור בשילוב כלבים מבית מרכז הכלב והאדם ועד מסיבת הפתעה לכלב בשם טרי, שתלווה בשולחן קינוחים מיוחדים לכלבים.

לבלוע, לא ללעוס

צוות כלביב רקח מתכון מיוחד הכולל אצה, אורז ותחליפי בשר, ויציג בהפנינג את הסושי
הישראלי הראשון לכלבים. בעליהם יסתפקו בדוכנים הצמחוניים שיפוזרו במתחם, בהם דוכנים של פריים, חומוס אבו גוש והארטיקים של תמרה יוגורט.

המדור לחיפוש כלבים

30 כלבים מהכלביות של עיריית תל אביב, SOS חיות ותנו לחיות לחיות ינסו למצוא בית בהפנינג. קחו אותם איתכם!

פסטיבל כלביב, שישי (2.9) 12:00־19:00 בפארק בני דן בגני התערוכה. הכניסה חופשית

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו

מגדג'טים לכלבים ועד רפואה משלימה - האירועים שכדאי לשים לב אליהם בפסטיבל כלביב שיערך מחר (שישי) בגני התערוכה

מאתגיא פרחי25 באוגוסט 2016
בוגר שנקר דניאל כוכבי בקולקציה הזוכה בתחרות רמיקס מילאני (צילום: יח"צ)

בעקבות המחאה ברשת: בוטל קורס עיצוב הפרוות בשנקר

לאחר שספגה של ביקורת ברשתות החברתיות, מכללת שנקר ביטלה את הקורס לעיצוב ועיבוד פרוות שנפתח בסמסטר הקודם. "לאור פנייתם של חברי...

מאתגיא פרחי30 במרץ 2016
חתולי רחוב. צילום: Shutterstock

חטא חתול: איך פותרים את בעיית חתולי הרחוב בתל אביב?

ראיתם חתול רחוב שאוזנו חתוכה בקצה? הוא כנראה מסורס. 63 אחוז מחתולי הרחוב בתל אביב עברו עיקור - אך המומחים מזהירים...

מאתיואב זהבי12 בנובמבר 2015
ראו עוד
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!