רביולי היא אחת ממנות הדגל האיטלקיות שאי אפשר לוותר עליהן. המתכון המנצח של "איטליה בפשפשים" מוסיף לה טוויסט מקומי וטעים: תרד,...
קרודו (מלשון גולמי) הוא הדרך האיטלקית להגיש דגי נאים וטריים. כאן מוגש עם עגבניות שרי, צ'ילי ואורגנו- מתכון של מסעדת אנה...
החל מהרחוב הציורי שהתיירים בפיזה לא מכירים, דרך בית המרקחת של פירנצה שעובד רצוף מהמאה ה־17 ועד מוזיאון העינויים של סן...
שילוב מושלם של חזה אווז מעושן, פטריות ותרד שהופך את הפסטה הטריה למנה ריחנית במיוחד. מתכון של מסעדת מריפוסה
שילוב של סרדינים איכותיים, עגבניות שרי מתקתקות ועשבי תיבול מולידים את אחת המנות המרעננות של הקיץ. מתכון של מסעדת ויוינו
שלל ירקות, פסטה פטוצ'יני ודג טרי מככבים במתכון של מסעדת פאפאס
קחו סרדינים משומרים איכותיים ושדכו אותם לבצק דקיק. התוצאה? פיצה פשוטה והיסטרית של מסעדת מגזינו
צלפים ומיץ לימון משדרגים את רוטב הוויניגרט הקלאסי ומשתדכים לפילה מוסר עדין. מתכון של מסעדת דוד ויוסף
קלאסיקה איטלקית במיטבה: כדורי בשר ברוטב עגבניות המוגשים עם אטריות פיצ'י. מתכון של רביבה וסיליה
מנה כפרית ולא מתחכמת המשלבת דג טרי, עגבניות מתקתקות וארטישוק מוחמץ. מתכון של מסעדת קפה איטליה
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?