סשימי דג ים מקומי היא בדרך כלל מנת ספיישל שצצה בתפריט בפתאומיות כשהדייג מופיע במטבח המסעדה עם שלל. רשימה זאת כוללת...
טכניקת העבודה יפנית, אך המנות נראות ישראליות ושופעות, והטעמים עזים ומקומיים - הסשימי כובש את מסעדות תל אביב, הכי רחוק מהמינימליזם...
יש לו זרועות ארוכות ומלטפות, טיפול ארוך ומסור מרכך אותו והוא בחיים לא יוותר על פחמימה טובה, אז מה הפלא שהתמנון...
את הארוחה בסושיאל קלאב מומלץ להתחיל דווקא מהסוף
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?