אחרי שמונה שנים בתפקיד מנהל תחום היין והאלכוהול של טיב טעם, פלא שיוסי יאיר עוד לא הפך לאלכוהוליסט. תפסנו אותו לשיחה...
מלא פירות הדר ועוד יותר אלכוהול. בואו ללמוד איך להכין סאנטוניק בפחות מדקה
אפילו ג'יימס בונד יעריך את הטוויסט הרוסי למשקה האהוב עליו. בוא ללמוד להכין מרטיני על בסיס וודקה בפחות מדקה
תפסנו לשיחה את צחי ליפקה, סמנכ"ל סחר ישראקו והאחראי על כל יבוא הדליקטסים לטיב טעם, כדי שימליץ לנו על דליקטס הולם...
רוצים להתחמם ביום קר במיוחד? בוא ללמוד להכין שוקו חם עם מגע אלכוהולי בפחות מדקה
מהבירות הראשונות דרך הפולחנים הפרועים של היוונים ועד נצחון הצבא הרוסי על הנאצים - לאלכוהול יש היסטוריה מרתקת בת אלפי שנים....
טוויסט אגסי על המרטיני הקלאסי? קלי קלות. בוא ללמוד להכין גריי גוס פירטיני בפחות מדקה
רוצים אווירה לטינית בכוס המשקה שלכם? זה הזמן ללמוד איך להכין מוחיטו בפחות מדקה. קלי קלות
תמיד חלמתם על בלאדי מרי אדמדם ברגע הנכון? בואו ללמוד איך להכין את המשקה בפחות מדקה
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?