טיים אאוט
טיים אאוט
כתבות
אירועים
עסקאות
רוברט קלוגר. צילום: חיים יוסף

החלף כיוון: קפה אל נור הופכת למסעדת דגים בהובלת השף רוברט קלוגר

המסעדה־מעדנייה הצפון אפריקאית תהפוך משבוע הבא למסעדת דגים. בתפריט: דגים ופירות ים טריים בטאבון, על פחמים או בטיגון, בצלחת או בפיתה

מאת מרב סריג 24 ביוני 2017
רפי כהן. צילום: איליה מלניקוב

ניצחון מתוק: השפים הצעירים והשפים המתקמבקים של השנה

חמשת השפים המבטיחים של השנה, וגם שניים שמוכיחים שבעלי תשובה יכולים להצליח במטבח יותר מנקיים גמורים

מאת שירי כץ 10 בספטמבר 2015
טיים אאוט

ערוצי תוכן

מיוחדים

שירות לקוחות

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2025
Designed, Developed and Powered by RGB Media
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!