טיים אאוט
טיים אאוט
כתבות
אירועים
עסקאות
אורז. צילום: שאטרסטוק

איך מכינים אורז?

בדקנו מה השאלות הנפוצות ביותר שאתם שואלים בגוגל וניסינו לענות עליהן. חגי לרנר, ראש מגמת הבישול בבית הספר דנון, מלמד אתכם...

מאת מערכת טיים אאוט 16 בדצמבר 2017
תבשיל אורז ובשר בוכרי. צילום: קירה קלצקי

תבשיל אורז ובשר בוכרי

תבשיל אורז ובשר בוכרי, בּוכָרְסְקִיי פְּלוׄב, זכה לאינספור גרסאות בכל אחת מהרפובליקות האסייתיות של ברית המועצות, כשכל אחת מהן טוענת לבלעדיות...

מאת ואדים בלומין 22 באוקטובר 2016
ביטר למון ממולא (צילום: נמרוד סונדרס)

5 מתכונים שישלימו לכם ארוחה תאילנדית קלאסית

בארוחה תאילנדית קלאסית, חמש מנות תמיד מוגשות לשולחן: מטבל (לרוב שרימפס־קאפי/סרטנים), תבשיל קארי, מנת ווק־סטיר פריי (מנה מטוגנת), מרק, וכמובן -...

מאת משה בדישי 30 ביוני 2016
טיים אאוט

ערוצי תוכן

מיוחדים

שירות לקוחות

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2025
Designed, Developed and Powered by RGB Media
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!