Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

בוטיק המעצבים בדיזנגוף סנטר

כתבות
אירועים
עסקאות
ג'קט: טיטי. חצאית: דינה גלאס. צילום מני פל

אחוות החוט והמחט

אחוות החוט והמחט

אופנה ישראלית ברת השגה? יש דבר כזה. גילדת המעצבים הישראלית, הפרויקט השאפתני שמאגד תחתיו עשרות מעצבים ישראלים מתחומים שונים, מגיע לדיזנגוף סנטר עם אאוטלט מטורף ומבטיח שתי קומות שכולן בגדים, אקססוריז וסטייל שאתם יכולים להרשות לעצמכם

ג'קט: טיטי. חצאית: דינה גלאס. צילום מני פל
ג'קט: טיטי. חצאית: דינה גלאס. צילום מני פל
11 בדצמבר 2018

תוכן שיווקי

רבות נאמר על האופנה הישראלית: יקרה, לא עדכנית, ובעיקר פונה לקהל מדומיין. אם תחפשו בגוגל "אופנה ישראלית", התוצאות שתקבלו יהיו בעיקר כתבות המגוללות את הסיבות השונות לאי הצלחתה, כמובן ללא פתרונות מעשיים. הימים בהם היו בתי אופנה ישראליים פרופר נראים יותר כמו פרט טרוויה מעניין – אפילו בתי אופנה מסחריים גדולים נשארים רק בקושי עם הראש מעל המים. איך מעצבים שלא הפכו לרשתות בעלות מאות סניפים נשארים עם אוויר לנשימה? ובכן, כאן נכנסת לתמונה גילדת המעצבים.

מהי גילדת המעצבים, ואיך היא קשורה למהפכת האופנה הישראלית?

הפרויקט השאפנתי של עינת רוטפוס, סטיילסטית, עיתונאית אופנה ואשת עסקים החל לקרום עור וגידים בשנת 2015. רוטפוס החליטה לאגד עשרות מעצבים ישראלים מתחומי האופנה, האקססוריז ועיצוב הבית כדי לתת להם את הבמה המגיעה להם בתקשורת, בעולם ההפקות ובתעשייה עצמה. "כולם ניסו להוריד אותי מזה, אבל בשלב מסוים הבנתי שרק לי אכפת, ואני לא עושה את זה בשביל הכסף", היא נזכרת.

חולצה: ELIANA. שמלה: טל. צילום: מני פל
חולצה: ELIANA. שמלה: טל. צילום: מני פל

"לקחתי על עצמי לבנות מחדש את הפנים של האופנה הישראלית: לתקשר אותה החוצה, להכניס אותה להפקות אופנה. אני מסתכלת על פוסטים שלי בפייסבוק מ-2015 בהם כתבתי 'אתם תראו שידברו על אופנה ישראלית' – והנה זה קורה. שימו לב שבכל הכתבות על מכירות מגניבות ושוות מדובר במעצבים ישראלים. אפילו הצלחנו להזיז דברים בממשלה כדי שיוכלו סופסוף לכלול את האופנה הישראלית בתרבות. אנחנו בדרך לשם. אני הקמתי את הזעקה של האופנה הישראלית. עמלתי רבות על אירועים, על גיוס עיתונאים וסטייליסטיות שיגיעו ויכירו, על בניית מקום הולם לאופנה הישראלית הנהדרת שיש לנו כאן".

"אופנה ישראלית זה הכל – נשים, גברים, ילדים ואקססוריז. אם אתם צריכים לקנות משהו: בואו שניה לכאן, תראו אם יש את מה שאתם צריכים. המחירים טובים, העיצובים מהממים ואתם תתמכו ביצירה מקומית. מעבר לקארמה הטובה שיש ברכישת עיצובים ישראליים, צריך לזכור שהמעצב הישראלי מכיר את הצרכן הישראלי: בין אם זה מזג האוויר בישראל או מצב הרוח של הישראלים".

שכמייה: בטקה. שמלה: נוט. צילום: מני פל
שכמייה: בטקה. שמלה: נוט. צילום: מני פל

אופנה ישראלית, לא רק ביוקר

גילדת המעצבים קיבלה לאחרונה נוכחות פיזית בדיזנגוף סנטר, עם פתיחתו של אאוטלט המעצבים הישראלים. האאוטלט, המשתרע על שתי קומות (התחתונה ביגוד, העליונה אקססוריז), כולל עשרות פריטים, ביניהם בגדים, תכשיטים, נעליים ותיקים, כולם בטווח מחירים של 50 ועד 300 שקלים. כולם ישראלים, כולם מיוצרים בארץ, ורוב רובם יחודיים ובלעדיים לחנות של הגילדה.

החלל עליו חולשת הגילדה משמש כבית לעיצוב ישראלי כבר יותר מ-15 שנה (אתם מכירים אותו כבוטיק המעצבים) שכעת הופך לשתי קומות שכולן אופנה ישראלית ברת השגה. מדובר למעשה בחנות העודפים הראשונה למעצבים ישראלים במסה כזאת, שבבסיסה עומד הרצון לגרום לכמה שיותר נשים וגברים להתוודע לתעשיית האופנה הישראלית, ועל הדרך לקחת חלק בצמחיתה.

מכנסיים אדומים: ELIANA. ג'קט: דינה גלאס. צילום: מני פל
מכנסיים אדומים: ELIANA. ג'קט: דינה גלאס. צילום: מני פל

נעים להכיר: אקססוריז ישראליים

גם בגזרת האקססוריז עומדים מעצבים מוכשרים – נעליים, תכשיטים, תיקים, צעיפים ועוד נמצאים בקומת האקססוריז של הגילדה במחירים מוזלים. חשבתם שאתם מכירים את כל מותגי התכשיטים הישראליים? תחשבו שוב – הגילדה מאגדת בתוכה חבורה גדולה ומגוונת של מעצבים מלאי כישרון שרק מחכים שתלבשו אותם. אתם רק צריכים להגיע.

טבעות: Whoknows Studio. DW. שרשרות: TEMI by Rotem sabag. ג'קט: טיטי. צילום: מני פל
טבעות: Whoknows Studio. DW. שרשרות: TEMI by Rotem sabag. ג'קט: טיטי. צילום: מני פל

אאוטלט גילדת המעצבים | דיזנגוף סנטר, קומה 1-, בוטיק המעצבים לשעבר, במעבר בין שני הבניינים. חמישי: 14:00 -20:00, שישי: 10:00-15:00

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו

אופנה ישראלית ברת השגה? יש דבר כזה. גילדת המעצבים הישראלית, הפרויקט השאפתני שמאגד תחתיו עשרות מעצבים ישראלים מתחומים שונים, מגיע לדיזנגוף...

מאתTime Out Boutique11 בדצמבר 2018
בוטיק המעצבים של דיזנגוף סנטר. צילום: יח"צ

עניין של סגנון: בוטיק המעצבים של דיזנגוף סנטר

עניין של סגנון: בוטיק המעצבים של דיזנגוף סנטר

סטייל הוא עניין אינדיבידואלי, ובעולם האופנה להמונים אנחנו יותר משמחים למצוא פריט לבוש או אקססורי אדג'י יחיד במינו. בוטיק המעצבים של דיזנגוף סנטר מציג שורת מעצבים צעירים ומלאי השראה. אנחנו לגמרי בעניין

בוטיק המעצבים של דיזנגוף סנטר. צילום: יח"צ
בוטיק המעצבים של דיזנגוף סנטר. צילום: יח"צ

תוכן ממומן | דיזנגוף סנטר

בימינו אופנה משנה כיוון והופכת למשהו חדש. אפילו עורכת "ווג" המוערכת, אנה ווינטר, אמרה בשבוע האופנה האחרון בפריז: "אופנה הופכת לעניין אינדיבידואלי". בשנים האחרונות הלקוח אינו שבוי של מעצבי על המכתיבים לו מה ללבוש, אלא בוחר את הסטייל שלו ומה הוא רוצה שייצג אותו, דבר שהופך מעצבים צעירים לחזקים מאוד כי הם אלה המתקשרים על הלקוחות שלהם ישירות ומושפעים מהם הכי הרבה.

בוטיק המעצבים בדיזנגוף סנטר, שעובד זה 15 שנה, נחשב למוסד תל אביבי בכל הקשור לאופנה, ופיתח קונספט עכשווי המנכיח את הרעיון שלפיו אופנה צריכה להיות משהו ייחודי. הבוטיק – שלוקח על עצמו את הקידום ואת החשיפה של מעצבים צעירים, נמצא ברחבה המרכזית הנמצאת בין שני בנייני הסנטר – מביא עמו קונספט מרענן המרוכז בחוויית הקנייה וטובע סטייל אינדיבידואלי.

[tmwdfpad]תחת קורת גג אחת מתקיימת חגיגת מעצבים מכל הסוגים הנמצאים בממשק ישיר עם לקוחות. הם מחוברים להלך הרוח הטרנדי, ועם זאת קשובים לחיי היום יום ולשגרת החיים של כל לקוח ולקוחה. אחד המותגים המבטיחים הוא ChuChu Diamond, השואב השראה מסיפורים קסומים על נסיכות ואבירים ומצליח להביא את הפנטזיה של הלקוחה לכדי מימוש: שמלות רומנטיות המעוצבות עם דגש על פיתוח טקסטיל ייחודי וכתרים שנעשים בחיתוך לייזר.

הקולקציה של ChuChu Diamond. צילום: יח"צ
הקולקציה של ChuChu Diamond. צילום: יח"צ

בבוטיק מותגי אקססוריז חדשים וסופר טרנדיים שאפשר למדוד (ולא רק לדמיין את המראה שלהם דרך תמונות ערוכות באינסטגרם). המעצבת C’clair, שהתחילה להציג לפני כשנתיים בבוטיק, קיבלה תשומת לב מידית בזכות העיצובים היחודיים שלה, המתחברים לבוהו שיק האדג'י שמשדרג כל מראה והופך אותו לבלתי נשכח, והכל במחירים אטרקטיביים במיוחד.

רובם הגדול של הפריטים בבוטיק מיוצרים בארץ, חלקם בידי המעצבים עצמם – כך, לצד הליווי האישי והממשק המבורך עם מעצבים צעירים, מתבצעים טיפוח וקידום של תעשיית האופנה הישראלית. אופנה שלא מגיעה מקונצרנים גדולים, אלא ממוחותיהם של מעצבים צעירים מלאי מוטיבציה ורעיונות חדשניים שלא מושפעים מהעולם המסחרי הטכני.

mon ami by ami sanzuri. צילום: יח"צ
mon ami by ami sanzuri. צילום: יח"צ

לכל אלה שמחפשים משהו שונה ומיוחד אלה שלא מוכנים להסתכן בללבוש את אותו הדבר בחתונת הצהריים שהם מוזמנים אליה או אלה שאין להם זמן לקפץ בין חנות לחנות בוטיק המעצבים הוא המקום שכדאי להגיע אליו ושם בוודאי תמצאו את מה שאתם מחפשים (או מה שלא ידעתם אפילו שחיפשתם).

שעות פתיחה:חמישי: 14:00־20:00| שישי: 10:00־15:00
דיזנגוף סנטר, רח' דיזנגוף 50 תל אביב

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו

סטייל הוא עניין אינדיבידואלי, ובעולם האופנה להמונים אנחנו יותר משמחים למצוא פריט לבוש או אקססורי אדג'י יחיד במינו. בוטיק המעצבים של...

מאתTime Out Boutiqueונטלי צ'יזיק28 ביוני 2017
אגף המבצעים

אגף המבצעים: מעיל הטרנץ' הכי משתלם

אגף המבצעים: מעיל הטרנץ' הכי משתלם

מהמעיל שפשוט אסור להשאיר בחנות, דרך הסווטשירט שמוכיח שמתוק וגברי זה שילוב שעובד ביחד ועד השרשרת שתיתן לכם כנפיים. 9 פריטים שווים בסייל

אגף המבצעים
אגף המבצעים
17 בנובמבר 2016

כשהמצוי הוא גם רצוי

רחל כהן, מעצבת המותג קומון רייבן, עושה מייקאובר לחנות הסטודיו ביפו ועל הדרך מחסלת כל פריט עודף שנקרה בדרכה – כמו מעיל הטרנץ' המצוין הזה.
700 ש"ח במקום 1,500 ש"ח, קומון רייבן, בית אשל 17 יפו, שישי-חמישי (18.11-24.11)

קומון רייבן. צילום: אלה אוזן
קומון רייבן. צילום: אלה אוזן

[tmwdfpad]

מחממים מנועים

זה ז'קט? זה סוודר? זאת שמלה? זה סמפל אחד ויחיד של דיזל במחיר מעולה אז למי פאקינג אכפת?
480 ש"ח במקום 1,200 ש"ח, דיזל, שינקין 23 תל אביב, חמישי-שישי (17.11-25.11)

דיזל. צילום: קמילה סימון
דיזל. צילום: קמילה סימון

יצורים שמימיים

תיק בגוון יפהפה שמזכיר את השמיים ובמחיר שכעת טיפה נמוך מהם.
1,390 ש"ח במקום 1,540 ש"ח, מרטלה, בית אשל 31 יפו, שישי (18.11) 10:00-16:00

מרטלה. צילום: קית גלסמן
מרטלה. צילום: קית גלסמן

קטיף נעים

שמלה שחורה קטנה וקטיפתית? קנינו.
704 ש"ח במקום 880 ש"ח, אוה על קנרש בבוטיק המעצבים של הדיזנגוף סנטר (קומה 1-), חמישי-שישי (17.11-18.11)

אוה על קנרש בבוטיק המעצבים בדיזנגוף סנטר. צילום: זוהר שטרית
אוה על קנרש בבוטיק המעצבים בדיזנגוף סנטר. צילום: זוהר שטרית

כמו באמריקן

כי לא כל יום נופלים על פריט של אמריקן וינטג' בחצי מחיר.
243 ש"ח במקום 545 ש"ח, אמריקן וינטג' באתר wigig.com, עד גמר המלאי

אמריקן וינטג'. צילום: יח"צ חו"ל
אמריקן וינטג'. צילום: יח"צ חו"ל

פסים אישיים

פסים ממערב, ציפורים אקזוטיות ופרחים ממזרח – והכל ארוז בתוך ז'קט אחד בגזרה הכי נכונה של העונה.
319 ש"ח במקום 399 ש"ח, אייס קיוב, בחנויות הרשת, חמישי-ראשון (17.11-20.11)

אייס קיוב. צילום: שי נייבורג
אייס קיוב. צילום: שי נייבורג

הכפתור הנכון

חולצה מהסוג שתמיד צריך בארון.
279 ש"ח במקום 349 ש"ח, חגית טסה, בחנויות המעצבת, חמישי-שישי (17.11-18.11)

חגית טסה. צילום: תמוז רחמן פרץ
חגית טסה. צילום: תמוז רחמן פרץ

חיות לילה

חשבנו שכבר נשבר לנו מינשופים ואז נתקלנו בסווטשירט הזה.
423 ש"ח במקום 499 ש"ח, נולדג' כותון אפרל בדנים סטורי, מתחם התחנה תל אביב, חמישי-שבת, (17.11-19.11)

נולדג' כותון אפרל בסטורי. צילום: יח"צ חו"ל
נולדג' כותון אפרל בסטורי. צילום: יח"צ חו"ל

מגנוליות מפלדה

שרשרת כנפיים שנועדה להעניק כאלה לנפגעי ונפגעות תקיפה מינית.
מחיר מיוחד של 49 ש"ח בלבד – תרומה לאיגוד מרכזי הסיוע לנפגעי תקיפה מינית, מגנוליה, להשיג ב-85 סניפי הרשת ברחבי הארץ, החל מהשבוע עד 14.12

מגנוליה. צילום: סיון לוי
מגנוליה. צילום: סיון לוי
רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו

מהמעיל שפשוט אסור להשאיר בחנות, דרך הסווטשירט שמוכיח שמתוק וגברי זה שילוב שעובד ביחד ועד השרשרת שתיתן לכם כנפיים. 9 פריטים...

מאתרוני ודנאי17 בנובמבר 2016
עד 40 אחוזי הנחה על קולקציית הקיץ של חגית טסה. צילום: הדס פרץ

אחד אחד: 23 הסיילים השווים של הסופ"ש

אחד אחד: 23 הסיילים השווים של הסופ"ש

מבצעי סוף העונה מעמיקים ונהיים אטרקטיביים משבוע לשבוע: שורה של מבצעי 1+1 אצל המעצבים ברשתות, עד 70 אחוזי הנחה על שמלות ערב לוהטות ועוד מכירות שאסור לפספס

עד 40 אחוזי הנחה על קולקציית הקיץ של חגית טסה. צילום: הדס פרץ
עד 40 אחוזי הנחה על קולקציית הקיץ של חגית טסה. צילום: הדס פרץ

בוטיק המעצבים בדיזנגוף סנטר מארח מגוון מעצבים מקומיים מובילים שיעניקו עד 60 אחוזי הנחה על קולקציות הקיץ בעיצובם. בין המעצבים: סבינה מוסייב, עידן לרוס, מישה גת, דנה סידי ועוד (חמישי-שישי, 4-5.8, דיזנגוף סנטר תל אביב, בניין B, קומה 1-).

מבצע 1+1 על כל פריטי קולקציית הקיץ של קום איל פו. שמלות החל מ-399 ש"ח בחנויות האאוטלט (עד 31.8, בחנויות הרשת).

המעצב גדי אלימלך פותח את דלתות הסטודיו ומעניק עד 70 אחוזי הנחה על סמפלים ועל פריטים מקולקציות קודמות. בנוסף, יציע המעצב קולקציית שמלות קז'ואל שיצר במיוחד עבור אירוע המכירה (חמישי-שישי, 4-5.8, הר סיני 1 תל אביב, קומה 1).

עד 70 אחוזי הנחה בסטודיו של גדי אלימלך. צילום: גיא כושי ויריב פיין
עד 70 אחוזי הנחה בסטודיו של גדי אלימלך. צילום: גיא כושי ויריב פיין

מעצבי רביעיית פלורנטין מציעים פריטי אופנה, אקססוריז ואמנות עד 100 ש"ח בלבד (שישי, 5.8, 11:00-17:00, המעון 3 תל אביב).

בוטיק Mote המייבא אופנה סקנדינבית מוקפדת מציע עד 40 אחוזי הנחה על פריטי הלבוש מקולקציית הקיץ, עד 50 אחוזי הנחה על התכשיטים ועד 60 אחוזי הנחה על פריטים קיציים מעונות קודמות (רביעי-שישי, 3-5.8, ירמיהו 26 תל אביב).

המעצבת לי גרבנאו פותחת את הסטודיו למכירת הסמפלים השנתית ומציעה עד 70 אחוזי הנחה על מבחר שמלות כלה וערב (רביעי-שישי, 3-5.8, חבצלת השרון 2 הרצליה פיתוח, בתיאום מראש בלבד: 052-3000007).

שמלות ערב של לי גרבנאו עד 70 אחוזי הנחה. צילום: דביר כחלון
שמלות ערב של לי גרבנאו עד 70 אחוזי הנחה. צילום: דביר כחלון

עד 70 אחוזי הנחה על כל קולקציית הקיץ של רונן חן (רביעי-רביעי, 3-10.8, בחנויות הרשת).

מעצבת האופנה לארה רוסנובסקי מעניקה עד 70 אחוזי הנחה על מבחר פריטים מקולקציית הקיץ (עד 31.8, בחנויות המעצבת).

המעצבות דלית ציפורקין ותמר פיס חוברות למותג התכשיטים האורבני קלדרונה בחנות פופ אפ יפואית, שבה יציגו וימכרו בגדים, תכשיטים ותיקים בעבודת יד. בחנות יוענקו עד 50 אחוזי הנחה על מבחר פריטים לצד מבצעי 1+1 (רביעי-שבת, 3-9.8, רבי נחמן 6 יפו).

מעצבת הנעליים שני בר מעניקה עד 50 אחוזי הנחה על קולקציית הקיץ, ומציעה את כל הפריטים שבה בטווח מחירים אטרקטיבי: 260-448 ש"ח (חמישי-שישי, 4-5.8, בחנויות הרשת ובאתר).

לארה רוסנובסקי מעניקה עד 70 אחוזי הנחה. צילום: ליה גולדמן
לארה רוסנובסקי מעניקה עד 70 אחוזי הנחה. צילום: ליה גולדמן

מבצע 1+1 על מגוון פריטים מקולקציית הקיץ של דניאלה להבי (רביעי-שני, 3-8.8, בחנויות הרשת ובאתר).

המעצבת שלומית אופיר מעניקה עד 35 אחוזי הנחה על כל דגמי הנעליים (עד גמר המלאי, בחנויות הרשת ובאתר).

עד 40 אחוזי הנחה על קולקציית הקיץ של מותג האופנה המקומי Sister M, לצד 30 אחוזי הנחה על שמלות ערב (חמישי-שישי, 4-5.8, דרך שלמה 79 תל אביב, בתיאום מראש: 050-9028063).

30 אחוזי הנחה על שמלות ערב של Sister M. צילום: דביר כחלון
30 אחוזי הנחה על שמלות ערב של Sister M. צילום: דביר כחלון

מעצבת האופנה חגית טסה מעניקה 40 אחוזי הנחה על קולקציית הקיץ לצד 20 אחוזי הנחה על קולקציית הריזורט החדשה (עד 1.9, בחנויות הרשת).

50 אחוזי הנחה על כל קולקציות הקיץ של מותגי רשת סטורי (רביעי-רביעי, 3-10.8, בחנויות הרשת ובאתר).

קונים משקפיים ברשת אירוקה ב-400 ש"ח ומשלמים 200 ש"ח בלבד (עד 15.8, בחניות הרשת).

עד 50 אחוזי הנחה ברשת בטורי. צילום: יח"צ חו"ל
עד 50 אחוזי הנחה ברשת בטורי. צילום: יח"צ חו"ל

25 אחוזי הנחה לרוכשים משקפיים מעל 600 ש"ח באופטיקנה (עד 31.8, בחנויות הרשת).

עד 40 אחוזי הנחה על מגוון פריטים מקולקציית הקיץ של ריפליי (עד 31.8, בחנויות הרשת).

מותג האופנה G Star יוצא במבצע של הנחות מצטברות ומעניק 30 אחוזי הנחה על הפריט הראשון, 40 אחוזי הנחה ברכישת שני פריטים ו-50 אחוזי הנחה ברכישת שלושה פריטים ומעלה (עד גמר המלאי, בחנויות הרשת).

מבצע 1+1 על פריטי הלבוש לגברים מקולקציית הקיץ של טימברלנד (עד גמר המלאי, בחנויות הרשת).

מבצע 1+1 על פריטי הלבוש לגברים בטימברלנד. צילום: יח"צ חו"ל
מבצע 1+1 על פריטי הלבוש לגברים בטימברלנד. צילום: יח"צ חו"ל

מבצע 1+1 על קולקציית הקיץ של Gant (עד גמר המלאי, בחנויות הרשת).

50 אחוזי הנחה על כל קולקציית הקיץ ברשת אייס קיוב (עד 1.9, בחנויות הרשת ובאתר).

רשת הלואו קוסט יפו תל-אביב מציעה את כל הפריטים בחנות עד 49.90 ש"ח בלבד (עד 1.9, קניון עזריאלי תל אביב).

רשת אריסטו שמט מעמיקה את הנחות סוף העונה ומעניקה כעת 50 אחוזי הנחה על קולקציית הקיץ. במקביל מוענקים 25 אחוזי הנחה על קולקציית הג'ינס (עד 1.9, בחנויות הרשת).

כל קולקציית הקיץ של רשת יפו-תל אביב עד 50 ש"ח בלבד. צילום: אלי בוחבוט
כל קולקציית הקיץ של רשת יפו-תל אביב עד 50 ש"ח בלבד. צילום: אלי בוחבוט
רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו

מבצעי סוף העונה מעמיקים ונהיים אטרקטיביים משבוע לשבוע: שורה של מבצעי 1+1 אצל המעצבים ברשתות, עד 70 אחוזי הנחה על שמלות...

מאתג'ו מ. גרינבאום5 באוגוסט 2016
2poli

המותג שייתן לנעליים הישנות שלכם חיים חדשים ומגניבים

המותג שייתן לנעליים הישנות שלכם חיים חדשים ומגניבים

הכירו את 2poliG Art - הסיבה הכי טובה לבוא לבוטיק המעצבים בדיזנגוף סנטר, והסיבה הכי טובה לא לזרוק את הסניקרס הישנות. מידע שימושי

2poli
2poli

“אני לא מתיימר להבין באופנה. אני פה רק בשביל הנעליים״, מכריז ארז שלומי (34) העומד מאחורי השם 2poliG Art, שמעניק את אחת הסיבות היותר טובות להגיע לבוטיק המעצבים המחודש בדיזנגוף סנטר. לאחר תקופה שבה חיפש את עצמו אופנתית והתנסה בין השאר בסטיילינג, בתדמיתנות ובעבודה ברשת אדידס, הוא החליט ללכת על שיפוץ נעליים ישנות – רגע לפני שהן עומדות לעבור לעולם שכולו טוב. “במשך שנים חלמתי להיות מעצב אופנה, אבל אני ילד ריטלין ולשבת שעות מול מכונת תפירה זה לא בשבילי״, הוא אומר. “חשבתי על הרעיון של להחיות משהו מחדש, ואמרתי לחברים שלי שבמקום לזרוק את הנעליים המתפוררות שלהם לזבל, הם יכולים להביא אותן אליי ואני אצייר עליהן״.

כיום מציע שלומי את שירותיו לכל מי שצריך זריקת צבע אקריליק לחיים וצובע נעלי סניקרס ישנות וחדשות כאחד. נעליים יד שנייה עולות 300 ש"ח ואילו נעליים חדשות מטפסות עד 600 ש"ח. ציור בהתאמה אישית על נעליים מהארון הפרטי של הלקוח נע בין 200 ל־400 ש"ח.

2poliG Art
200־600 ש"ח, בוטיק המעצבים בדיזנגוף סנטר,
חמישי 12:00־20:00, שישי 10:00־16:00

2poli

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו

הכירו את 2poliG Art - הסיבה הכי טובה לבוא לבוטיק המעצבים בדיזנגוף סנטר, והסיבה הכי טובה לא לזרוק את הסניקרס הישנות....

מאתרוני ודנאי25 ביולי 2016
מכירת עודפים של נעמה בצלאל. צילום תום מרשק

מרכז הירידים: 28 הסיילים השווים של הסופ"ש

עשרות מעצבים מתאגדים במסגרת יריד Ready To Wear, עד 30 אחוזי הנחה בבוטיק המעצבים בסנטר, פריטים של קום איל פו בחצי...

מאתג'ו מ. גרינבאום7 ביולי 2016
עושים את קיץ 2016 (סטיילינג: ענבל רווה. צילום: איליה מלניקוב)

ביץ' פרפקט: כל פריטי החובה למלתחת החוף המושלמת

מכורים לים או סאקרים של כלור? הקיץ כבר כאן ואתם לא רוצים להישאר עם בגד ים מאוגוסט אשתקד. מכף רגל ועד...

מיטל ברונר ושיר פלד, שוק המעצבים בדיזנגוף סנטר. צילום: אורית פניני

כנסו, כנסו: בוטיק המעצבים בדיזנגוף סנטר חוזר

בוטיק המעצבים בדיזנגוף סנטר חוזר, והוא עוד יגרום לכם להגיע לשם בשישי בבוקר. יש חיים אחרי הסופר פארם

מאתמיכל ישראלי2 ביוני 2016
ראו עוד
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!