טיים אאוט
טיים אאוט
כתבות
אירועים
עסקאות
מנת חלקי פנים במסעדת דיאנא

"המטבח הערבי האותנטי עובד": השף דוחול ספדי נפרד ממסעדת דיאנא

אחרי 24 שנה בדיאנא הנצרתית תולה השף דוחול ספדי את הסינר ועוזב את המסעדה שאותה הפך למוסד שמושך פודיז מכל הארץ....

מאת שרון בן-דוד 9 באוקטובר 2018
ראס אל עספור בפיתה. צילום: דניה ויינר

דוחול ספדי מדיאנא יתארח לערב חד פעמי במסעדת M25

השף הנצרתי, שמשיק השבוע ספר מתכונים ראשון יחד עם מחברת ספרי הבישול מיכל וקסמן ("בלדי"), יתארח לערב אחד במסעדת הבשרים בשוק...

מאת שירי כץ ונועה רוזין 20 בספטמבר 2016
ממולאים בנצרת. צילום: דניה ויינר

חצי הסיר המלא: סופ"ש ממולאים בנצרת

חיים כהן, ארז קומרובסקי, יהלומה לוי, אוראל קמחי ויאיר יוספי הם כמה מהשפים התל אביבים שיעלו הסופ"ש לנצרת וימלאו ירקות, בצקים,...

מאת מערכת טיים אאוט 16 בנובמבר 2015
טיים אאוט

ערוצי תוכן

מיוחדים

שירות לקוחות

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2025
Designed, Developed and Powered by RGB Media
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!