אחרי שטחנתם סושי ופאד תאי, תנו צ'אנס לקיטפו ואוצ'ולוני: כשנתיים אחרי שכיכב ב"המסעדה הבאה", השף מקהילת יוצאי אתיופיה מגיש בישול אפריקאי...
יין הוא המשקה של ההווה, העבר וככל הנראה העתיד ובהתאם לכך העיר נמלאה באחרונה בחנויות נגישות וכעת גם בברי יין חדשים...
פופ-אפ חדש בשם "שיי-טייב" (משהו טעים בערבית) שנפתח במתחם קן הקוקייה ביפו מציע את המאפה האלוהי במבחר מילויים. אנחנו לגמרי משוכנעים...
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?