עולם הקולינריה לא עוצר לרגע, כוכב מישלן שני לגלעד פלג וגורדון רמזי, מהרג'ה ההודית חוזרת לרמלה וחורף חם בדלידה. גשם בחוץ...
מסעדת הרברט סמואל תהפוך לחלל קולינרי לא שגרתי. רושפלד: "מיסטר קומאר ייארח מטבחים שונים מתקופות מופלאות, מסעדות ושפים מרתקים". המקום ייפתח...
המקום החדש צפוי להיפתח בפברואר. רושפלד: "נפעיל במקום קונספט קולינרי חדש שבועט בתפריטים ובחללים הקבועים שאליהם מחויבות מסעדות רגילות"
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?