תערוכת הקוניאק XOXO שתיערך בשבוע הבא בתל אביב היא הוכחה נוספת לכך שנוזל האלים כבש את כוסותיהם של שתייני העיר. הבקבוקים...
את פרס "תפריט היין הטוב ביותר" קטפה מסעדת דה נורמן. ציון לשבח בקטגוריה זאת קיבלו טוטו, יפו תל־אביב, מסה, קלואליס והוטל...
סומליירים שחצנים, מסעדנים חסכנים, תפריטים משמימים, תמחור בעייתי ולקוחות שלא אוהבים להרגיש פראיירים הם כמה מהסיבות לכך שתרבות היין במסעדות בישראל...
שמפניות רוזה תמיד יהיו יקרות יותר מהשמפניות הלבנות, בעיקר תודות לענייני מיתוג וביקוש, והן מהוות מתנה מושלמת כטובת הנאה לכאורה
עד לא מזמן זוהה יקב טפרברג הוותיק בעיקר עם יינות מתוקים וזולים לקידוש. אבל בעשור האחרון הבין מוטי טפרברג, דור חמישי...
קוקטיילים חלשים עם אחוזי אלכוהול נמוכים (פחות מ־20%) הם הטרנד החם, ויש הרבה היגיון מאחורי זה. המוטו הוא More drink, less...
כבר כמה שנים שהעשייה הלבנה בארץ פורחת. בעוד שהיינות האדומים המקומיים דומים מדי וחסרי מעוף ברובם, הגזרה הלבנה מפתיעה לטובה עם...
בתעשיית היין המקומית תשע"ו תיזכר כשנה שבה היינות האדומים המעניינים הם אלה שאומרים מקוריות, מקומיות ים תיכונית ואופי. אלו הם 14...
אבי פדלשטיין, יינן רב פעלים ועתיר זכויות בתעשייה המקומית, משיק את היקב החדש שלו, הנושא בפשטות את שמו. בציר הביכורים (2014)...
וודקה סטולי החדשה מופקת מכוסמת ותירס לטובת חולי הצליאק, אבל יכולה לעניין גם את חובבי הגלוטן
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?