שאפו: המסעדות הזוכות בתחרות היין של סומלייה 2017

את פרס "תפריט היין הטוב ביותר" קטפה מסעדת דה נורמן. ציון לשבח בקטגוריה זאת קיבלו טוטו, יפו תל־אביב, מסה, קלואליס והוטל מונטיפיורי. קבלו את כל הזוכות בכל הקטגוריות בתחרות Restaurants’ Wine Awards שנערכה היום לראשונה בארץ

דה נורמן. הזוכה המאושר. צילום: סיון אסקיו
דה נורמן. הזוכה המאושר. צילום: סיון אסקיו
31 בינואר 2017

בתחרות Restaurants’ Wine Awards, שנערכה השבוע לראשונה בארץ במסגרת תערוכת סומלייה 2017, הוענקו פרסים למסעדות מצטיינות שמקדמות את תרבות היין בישראל. ואלו המסעדות הזוכות:

תפריט היין הטוב ביותר

מקום ראשון: דה נורמן
ציון לשבח: טוטו, יפו־תל אביב, מסה, קלואליס, הוטל מונטיפיורי

תכירו, שירה צידון, הסומלייה של דה נורמן. צילום: דייויד לופטוס
תכירו, שירה צידון, הסומלייה של דה נורמן. צילום: דייויד לופטוס

 

תפריט היין הטוב ביותר (ביסטרו/בראסרי/בר יין)

מקום ראשון: גריג
ציון לשבח: בראסרי, הבסטה

הנפשות הפועלות בגריג, אורי כפתורי (מימין) ועידו פיינר. צילום: חיים יוסף
הנפשות הפועלות בגריג, אורי כפתורי (מימין) ועידו פיינר. צילום: חיים יוסף

 

תפריט הכוסות הטוב ביותר

מקום ראשון: טוטו
ציון לשבח: טייסטינג רום, בסטה

ניוקי של טוטו; כוס היין מחוץ לפריים. צילום: איליה מלניקוב
ניוקי של טוטו; כוס היין מחוץ לפריים. צילום: איליה מלניקוב

 

מרתף היין הטוב ביותר

מקום ראשון: קלואליס
ציון לשבח: פיקולה פסטה

קלואליס, חזק במרתף. צילום: בר שריר
קלואליס, חזק במרתף. צילום: בר שריר

 

תפריט היין – וליו פור מאני

מקום ראשון: האחים
ציון לשבח: דליקטסן, מורל טאפאס בר

סלסלת הפיקניק של מסעדת האחים – הכי משתלם. צילום: איליה מלניקוב.
סלסלת הפיקניק של מסעדת האחים – הכי משתלם. צילום: איליה מלניקוב.

 

תפריט היין הכשר הטוב ביותר

מקום ראשון: לה רג'אנס

תפריט היין הטוב ביותר -אזור השרון והחוף

מקום ראשון: הלנה
ציון לשבח: נונו

סלט אבטיח בהלנה בנמל. צילום שרית גופן
סלט אבטיח בהלנה בנמל. צילום שרית גופן

 

תפריט היין הטוב ביותר -אזור ירושלים

מקום ראשון: אדום

אדום או לבן? מחבת פירות ים של אדום. צילום: דניאל לילה
אדום או לבן? מחבת פירות ים של אדום. צילום: דניאל לילה

 

תפריט היין הטוב ביותר -אזור הצפון

מקום ראשון: רוטנברג
ציון לשבח: מגדלנה, קנטינה סושייל, סינטה בר