Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

טלי אשחר גוטליב

כתבות
אלחנן תרבות לחם. צילום: בועז לביא. סטיילינג: תמי סגל

ימי בנימינה: המקומות הכי טעימים באזור בנימינה, פרדס חנה וכרכור

די לאמירות שאין איפה לעצור בדרך לצפון ושאזור בנימינה־פרדס חנה־כרכור הוא שממה קולינרית. קבלו את המסעדות, בתי הקפה ובתי האוכל השווים...

מאתטלי אשחר גוטליב10 במאי 2019
קראץ שוקולד, בייקרי. צילום: עידית בן עוליאל

אומייגד: קראנץ שוקולד

קשה לעמוד בפני קראנץ שוקולד שיוצאת מהתנור - הריח מפתה, הטעם ממכר והנימוחות מנחמת. כדי שתוכלו להתפנק החורף עם עוגת השמרים...

מאתטלי אשחר גוטליב22 בינואר 2018
יא פאן. צילום: יפית שמחה

בלי סושי, בלי ראמן: המנות היפניות שאנחנו אוהבים

מנת התמנון הצלוי ביא פאן, סלט האצות של יאקימונו והגיוזה של הירו: המטבח היפני הוא הרבה יותר מסושי וראמן. 10 מנות...

מאתטלי אשחר גוטליב7 בינואר 2018
קרם פאבה בגרקו. צילום: דן פרץ

יאסו: גרקו הרצליה נפתחה

אחרי שכבש את אזורי חן עם לא פחות מארבע מסעדות ופתח את מתחם אמריקה הגרנדיוזי באבן גבירול מרחיב צביקי עשת את...

מאתטלי אשחר גוטליב4 בינואר 2018
זוכי טקס פרסי האוכל 2017

פה גדול: הזוכים הגדולים של פרסי האוכל 2017 מדברים

איל שני, אביבית פריאל אביחי, יובל בן נריה ותומר אגאי מספרים מהו חומר הגלם שהשתמשו בו הכי הרבה בשנה החולפת, מהי...

מאתשירי כץוטלי אשחר גוטליב20 בדצמבר 2017
בריחת המוחות הקולינרית. צילומים: מעמודי האינסטגרם של המסעדות

למה השפים הישראלים מעדיפים לעשות את זה בחו"ל

יותר קהל, יותר חומרי גלם, יותר תמיכה מהרשויות: השפים הישראלים מסבירים מה מחכה להם מעבר לים. האם מדובר בבריחת מוחות קולינרית...

מאתטלי אשחר גוטליב11 בדצמבר 2017
נור, ניו יורק

ניו יורק מאוהבת: הניו יורקר מפרגן לנור של מאיר אדוני

המסעדה של אדוני ממשיכה לקצור שבחים, והפעם מכתבת המגזין ג'יאנג פאן שכתבה על המסעדה: "נור מציגה את טעמי המזרח התיכון בצורה...

מאתטלי אשחר גוטליב5 בדצמבר 2017
עוגיית מיקס אגוזים, אילה ענבר. צילום: אנטולי מיכאלו

טקס הטבלה: העוגיות שאנחנו הכי אוהבים להשקיע בתה של החורף

כל מה שצריך בשביל להחליט שנשארים להתכרבל על הספה בבית זה משקה חם ומשהו מתוק לטבול בו. 12 עוגיות מפנקות שאנחנו...

מאתטלי אשחר גוטליב28 בנובמבר 2017
פרונטו. צילום: תמוז רחמן

בואו בקז'ואל: לאן נעלמו מסעדות היוקרה

מסעדות הפיין דיינינג הולכות ונעלמות מן הנוף המקומי, ואת הטון נותנות היום מסעדות הקז'ואל, שמציעות אוכל מצוין (ולא בהכרח זול יותר)...

מאתטלי אשחר גוטליב9 בנובמבר 2017
ראו עוד
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!