Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

סנהדרינק

כתבות
בירה חדשה, פאב ותיק. צילום:shutterstock

אהבה בת 20: בירה חדשה בפאב ותיק

בירה מרגשת אחת בבר השופטים הספיקה לברבאבא כדי לצאת מתוגת הבגרות שתקפה אותו ולהתאהב מחדש בעיר, שאיכשהו נשארת בת 20 ומשהו

מאתסנהדרינק22 במרץ 2017
פירנצה. ליטר יין במחיר של כוס בתל אביב. צילום: shutterstock

איך אפשר להתאהב מחדש בפירנצה? הטור של ברבאבא

השבוע התאהב ברבאבא מחדש ביין ואולי גם בפירנצה, אבל מאז הוא קצת שונא את תל אביב

מאתסנהדרינק21 במרץ 2017
נהנה משני העולמות. צילום: gettyimages

קורה בקפה: ברבאבא מוכיח שהוא לא רק שתיין

הרומן של ברבאבא עם השילוב של אלכוהול וקפה החל לפני שנים, עת נהג לפגוש בכל יום חמישי עיתונאי ותיק שהוא גם...

מאתסנהדרינק9 במרץ 2017
הרלסון וברוסנן, מתוך הסרט "אחרי השקיעה".

יפי הבלורית: ברבאבא, פירס ברוסנן וקינת הגשם

הם לא חולקים את אותה הגזרה ובטח שלא את אותה הבלורית – ובכל זאת, ברבאבא העז השבוע להשוות עצמו לפירס ברונסן

מאתסנהדרינק1 במרץ 2017
הדליקטסן באביב. צילום: אנטולי מיכאלו

ילדים זה שמחה: ברבאבא חוגג את בוא האביב בדליקטסן

במרפסת הדליקטסן, עם שולחן עמוס בקבוקים, הגיע ברבאבא לתובנה: מי שהולכת לישון עם ברמן באביב, שלא תתפלא אם תתעורר עם ברמן...

מאתסנהדרינק23 בפברואר 2017
שינויים בהרגלי הצריכה. צילום: שוקה כהן

אם כבר לבד: ברבאבא חוזר 30 שנה אחורה

ההופעה של החברים של נטאשה בהאנגר 11 החזירה את ברבאבא 30 שנה אחורה - לימים שבהם היה סינגל שמפרק ערמות של...

מאתסנהדרינק15 בפברואר 2017
העיר  מתעוררת, ברבאבא כבר ער. צילום: shutterstock

להוציא את הכלב: ברבאבא עם תובנות הרות גורל

דמדומי הבוקר הן ללא ספק שעת הכושר של ברבאבא, היום הוא עושה מעשה וממיר את המשקה בפילוסופיית חיים מעמיקה על כל...

מאתסנהדרינק1 בפברואר 2017
רמה בן צבי

טעם מנוגד יכול לתרום לקשר, להרחיב אותו

רמה בן צבי, בעלי המטבח של רמה, נטף

מאתסנהדרינקוזיו לנצ'נר8 בספטמבר 2016
אוראל קמחי. צילום: איליה מלניקוב

לפעמים קיים מחסום של טעם – משיפוטיות, מדעה קדומה

אוראל קמחי, שף ובעלים בפופינה, תל אביב

מאתסנהדרינקוזיו לנצ'נר28 באוגוסט 2016
רן שמואלי. צילום: איליה מלניקוב

צריך בגרות נפשית כדי לגבש טעם

רן שמואלי, שף ובעלים במסעדת קלארו בתל אביב ובקייטרינג רן שמואלי

מאתסנהדרינקוזיו לנצ'נר28 באוגוסט 2016
ראו עוד
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!