Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

שי-לי ליפא

כתבות
עוגת הדבש הטובה מכולן. צילום: דן לב

עוגת הדבש הטובה מכולן

לחה, נימוחה וממכרת, שי-לי ליפא מציגה את הדרך הקלה והטעימה ביותר להכין עוגת דבש ממכרת. כדאי לאפות את העוגה לפחות יומיים-שלושה...

מאתשי-לי ליפא14 בספטמבר 2017
עוגת תפוחים. צילום: דן לב

עוגת תפוחים: המתכון הכי קל שיש

בלי הפרדת ביצים, בלי הקצפות ובלי עניינים מסובכים. רק מערבבים את חומרי הגלם ושולחים לתנור. מתכון נהדר מתוך הספר "שי-לי מבשלת...

מאתשי-לי ליפא9 באוגוסט 2017
דלעת ערמונים צלויה בזעתר. צילום: דן לב

דלעת ערמונים צלויה עם זעתר

דלעת ערמונים יכולה להפוך לתוספת נהדרת, או מנה ראשונה טבעונית, במינימום מאמץ. שי-לי ליפא עם מתכון קל שאפשר להכין לא רק...

מאתשי-לי ליפא12 באוקטובר 2016
כתף טלה אפויה בלימון ואורגנו. צילום: דן לב

כתף טלה אפויה בלימון ואורגנו

לא תאמינו כמה זה קל: כל מה שצריך זה נתח איכותי של טלה, ואת שאר העבודה התנור עושה. מתכון נהדר של...

מאתשי-לי ליפא21 בספטמבר 2016
כבד קצוץ חלומי של שי-לי ליפא, צילום: דן לב

מתכון לכבד קצוץ חלומי

שי-לי ליפא מפליאה עם מתכון נהדר לכבד קצוץ קלאסי, עם הרבה בצל מטוגן, כזה שמחסלים בצ'יק

מאתשי-לי ליפא21 בספטמבר 2016
מתוך התפריט הטבעוני בלנדוור. צילום: בן יוסטר

מה משותף לשף יורם ניצן, לטבעונים וללנדוור? חדשות השבוע בקולינריה

השף יורם ניצן ממול ים חוזר ליומיים לבינדלה, וגם הטבעונים ממש נהנים בתקופה האחרונה. כל חדשות האוכל החשובות של השבוע

ראו עוד
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!