הזירה הקולינרית חמה מתמיד: רובן, הכריך האלמותי חוזר לתל אביב, מל ומישל פותחת דלתות בצהריים, טאלי ללא הפסקה ושלל אירועי עצמאות...
את יום העצמאות השנה אתם הולכים לחגוג עם הרבה בשר ובסטייל המתוקתק של חוות צוק - המעדנייה. בינינו, יש לנו הרגשה...
הוא תמיד שמח לבקר שם ואף פעם לא יוותר על מסבחת השורשים שלהם. לקחנו את אורי שפט לנגב בבסטה. "איפה השפים...
היא לא מפסיקה להתפעל מהיצירתיות של המקום ומכורה לבורקס שישים הדקות שלהם. "איפה השפים אוכלים" הוא פרויקט בו השפים חושפים בפניכם...
הוא חולה על הכבדים שלהם ובעיקר אוהב להעביר שם את ימי שישי בצהריים עם החבר'ה. לקחנו את יוסי שטרית לעשות שמח...
הוא אוהב אוכל רחוב אבל יותר מכל הדוכנים, הוא משוגע על ג'סמינו: הבשר, הפיתה, הטחינה ובעיקר הידיים שמרכיבות את הביס המושלם....
הוא אוהב את הבר א וין הודות לשף של המקום, עינב אזגורי, שמצליח להפוך כל מנה ללא פחות ממשובחת. "איפה השפים...
הוא משוגע על המעורב שלהם, על הלשון העסיסית ואיך לא, על הקראק פאי. "איפה השפים אוכלים" הוא פרויקט בו השפים חושפים...
היא אוהבת את השווארמה שלה מתובלת בעדינות, עם טחינה והרבה חריף. לקחנו את יהלומה לוי לאכול בעמידה בכתר המזרח, המקום שלה...
הוא אוהב את המטבח המקומי של דוק ובמיוחד אוהב את הכרוב הצלוי שלהם. לקחנו את דיוויד פרנקל למסעדה המקומית שהוא הכי...
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?