Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

הכל פתוח: שש סדנאות שאסור להחמיץ באירועי מסעדות פתוחות 2015

שש סדנאות ואירועים קולינרים שאסור לכם לפספס שיתקיימו במסגרת האירוע מסעדות פתוחות

דוד ויוסף. צילום: יח"צ
דוד ויוסף. צילום: יח"צ

פודיז, שגרו את גלאי הגודיז שלכם, כי את הסדנאות האלה שיתחוללו בעיר באירועי מסעדות פתוחות בשיתוף עם עיריית תל אביב, לא תרצו להחמיץ:

לכל המידע על אירועי מסעדות פתוחות

[tmwdfpad]צמד השפיםדודו אלמקייס ויוסי שיטריתיארחו בבר השמפנייה החדש שלהם את סבתא של שיטרית ויכינו מנות ראשונות משולחן הקידוש: גזר מרוקאי, מטבוחה, בישבש, דגים חריפים ועוד. אף משתתף לא יעזוב את הסדנה בלי קולקציית סלטים לארוחת שישי וסחרור מלגימת שמפניה.

דוד ויוסף
דוד ויוסף

"ננה שריירמזמינה להילולה גרוזינית פרועה", זו בוודאי הצהרה שבטח כבר שמעתם, אבל הזכות להכין איתה חינקאלי שמורה למעטים. לא מעט נפשות בעיר היו שמחות להיות בצק בין ידיה של שרייר, אפילו אם הדבר כרוך בכך שתדחוף בהם תרד ודלעת או תחייב אותם לאכול רק אוכל טבעוני. באירוע בננוצ'קהאפשר יהיה לפגוש את שרייר באופן בלתי אמצעי, אבל לא סתם כך על הבר, אלא לתת לה להגג על כיסונים ולשקשק איתה קוקטיילים של וודקה. טבעונית, כמובן.

באופן בלתי אמצעי- חריימה טבעוני של ננוצ'קה (צילום: יח"צ)
באופן בלתי אמצעי- חריימה טבעוני של ננוצ'קה (צילום: יח"צ)

מעטים הבשלנים הבייתים שמעיזים להכין מנות של דגים בבית, ושףגולן גורפינקלמדלאליערוך סדנה שבה הופכים דגים מחומר גלם למנה מרשימה בצלחת. זה קורה בתפאורה הכי נינוחה ופסטורלית שתוכלו לבחור לצורך רכישת הידע הזה – מסעדת דלאל.

ניר צוקיסחוף לפנות בוקר למסע בשוק הסיטונאי לבחירת חומרי הגלם המושלמים, מארטישוק טוב לב ועד עגבניות הולמות לכל משימה במטבח. בתום הסיור יגיעו המשתתפים למסעדה להכין מנות מחומרי הגלם שנרכשו.

השף ניר צוק. (צילום: אנטולי מיכאלו)
השף ניר צוק. (צילום: אנטולי מיכאלו)

השפית, עיתונאית האוכל ויזמית שוק הנמל,שיר הלפרן, תפתח חלון לעולם של חומרי גלם משובחים במרחק נגיסה. חקלאים, מגדלים, יצרני שמן זית וגם הנקניקים של לבקוביץ' יקדמו את פניכם בנמל תל אביב, ולא תעזבו בלי תיק מתנה מלא בתוצרת עונתית של השוק. כך מקבלים אינסייד אינפורמיישן על חומרי הגלם הכי שווים.

אריאל לייזגולדיחשוף בבר הבל בויאת סודות המיקסולוגים באופן שיגרום לכם לדעת כל כך הרבה עד שהוא יאלץ לשכר אתכם כדי שלא תחשפו את כל הסודות.

לרכישת כרטיסים:open-restaurants.co.il

מסעדות פתוחות14.3.2015־11

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!