נתח בקר שלם, שאחרי שעות של בישול בריבת עגבניות מתפרק ברכות לרצועות דקות ועסיסיות. אפשר עם לחם - וגם בלי |...
בוחרים נתח טרי ומשובח (ההמלצות בפנים), קוצצים בסכין או טוחנים, מתבלים בעדינות וצולים. עכשיו אפשר להשקיע גם בתוספות מרשימות
"העיר שלי" - מדור שבו בוחרות דמויות עירוניות מוכרות את המקומות האהובים עליהן. והפעם: האיש והסטייקים ממסעדת הדסון ששומר חסד נעורים...
הדסון היא גם סטייקהאוס ניו יורקי מהליגה הראשונה וגם דיינר פרוגרסיבי משודרג (זה מונח שהמצאנו) ואת שניהם היא עושה באופן כמעט...
אם יש זמן נכון להתענג על וויסקי מעושן, הרי הוא הלילות הקרירים בהם מתחשק משהו מחוספס שצורב אותך טוב בגרון, אבל ברוך...
סדנאות בישול משוגעות, תפריט פופ אפ, מרק למתקדמים ומתחם עודפים שתרצו לגור בו
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?