לא נפסיק לשתות: 7 ברי יין נפתחו בעיר בחודשיים. זאת מגפה

זה כבר עובר כל גבול: הטרנד המובהק של העונה הוא ללא ספק בר היין - פורמט מאוד פשוט להרמה, זול יחסית לבילוי ומושלם לשעות הערב. בחודשיים האחרונים נפתחו לא פחות משבעה ברי יין חדשים, כל אחד וייחודו. קחו כוס, נשנשו גבינות ובואו להשתכר, אבל בסטייל
באשר גבינות
כן, זה מתפשט גם למעדניות גבינות. אלי באשר, מחלוצי יבואני הגבינות האירופאיות לישראל, פתח בשוק הפשפשים סניף למותג המעדניות שלו (דבר שהיה חסר ביפו באופן נואש), וניצל את ההזדמנות כדי לפתוח במפלס התחתון של המקום בר יין עם שולחן אבירים. וכן, זה המקום המושלם לקחת בו צלחת גבינות ליד הדרינק. לפרטים נוספים

קורק
אפיון מעניין לטרנד הנוכחי הוא שהרבה מברי היין נפתחים על ידי אנשים שכבר מחזיקים במקום אחד או שניים בחיי הלילה, ורוצים לספק גיוון נוסף לחוויה שהם מביאים. כזה הוא הקורק, מבית קליפורניה בר, שנפתח בצמוד למקום הפופולרי, ממש בלב המתחם הלוהט של שוק לווינסקי. בימי שישי הם מארחים שפים שונים מרחבי העיר, ואם אפשר לסמוך על מה שקרה עם הקליפורניה – זה הולך להיות הפינה הטרנדית הבאה. לפרטים נוספים

ריהאב
כבר אמרנו שהרבה מהברים הם מטעם מקומות בעלי ניסיון? אז קבלו חתיכת ניסיון מצטבר של שניים מענקי שוק לוינסקי: אואזיס ומעדניית יום טוב, חוברים יחדיו כדי לייצר את מה שפוטנציאלית הוא הבר יין עם האוכל הכי טעים בעיר. זה קורה ממש עוד רגע, ואנחנו כבר לא יכולים לחכות. לפרטים נוספים

שפוי
בהמשך למגמה, לא רק שוק לוינסקי ראוי לברים משמות מוכרים – הנה גם שוק הכרמל התחדש בבר יין חדש מבית M25, ועוד בלוקיישן מפתיע – ממש איפה שהמסעדה הביתית האהובה "המקום של ענת" עומדת. בשעות הערב המרק רגל מפנה את דרכו למנות מעודנות יותר ובקבוקי יין איכותיים לצידן. לפרטים נוספים
AKA44
ולאריזת רצף השמות המוכרים, יש לנו שם של אחד האנשים היותר מוכרים בעיר, גם מתחומי האוכל (הוא שותף, בין השאר, באסי וקפה אירופה, סוסו אנד סאנס ובר היין דא דא ודא ז"ל) וגם מתחומי חיי הלילה (החתול והכלב, הברקפסט קלאב) – דוד טור. עכשיו הוא פתח קומפלקס בילויים חדש בנחלת בנימין שמורכב מהרבה דברים, אבל מה שמעניין אותנו כרגע הוא הבר יין שכולל מגוון רחב של 130 בקבוקים מהארץ ומהעולם וחשוב מזה – תיאורי יין בגובה העיניים, כך שלא תצטרכו להעמיד פנים שאתם מבינים על מה אתם מדברים. לפרטים נוספים

C/W
טוב אנחנו מודים שעם כל הטרנד, המקום הזה הפתיע גם אותנו עם שילוב לא בהכרח מתבקש בין מקום שמוכר יין למקום שמוכר שוקולד. אבל כשמדובר בשוקולד של איקה, מלכת השוקולד של תל אביב, אנחנו לא מתווכחים ומזמינים פרלינים לצד הרוזה. פרלינים הולכים בכלל עם רוזה? מישהו ניסה? לפרטים נוספים

קפה בכרם
טוב תחזיקו איתנו כי זה קצת מבלבל: "קפה בכרם" הוא בית קפה חדש שמציע, ובכן, קפה בכרם. אבל בשעות הערב, כיאה לאזור רמב"ם המתפתח, המקום הופך לבר יין, ואיך לא – מציע גם פלטות גבינות מתוצרת שירת רועים ויעקבס ונקניקים בפורמט אישי או זוגי. אנחנו מניחים שאם תרצו, עדיין תוכלו להזמין קפה. לפרטים נוספים

זה עדיין לא הספיק לכם? וואו, כנראה שאתם באמת אלכוהוליסטים. טוב, בשביל זה יש לנו את רשימת ברי היין הטובים בכל העיר