מערכת העיקול: המנות הכי יקרות בתל אביב
חשבתם שרק אצל רושפלד יקר? חשבו שוב. חמש מנות מושחתות שינגסו לכם טוב טוב בעו"ש, ולקינוח עוגה אישית ב־140 ש"ח
קומבינציית סושי
600 ש"ח
מכילה שמונה רולים וסשימי המורכבים מדי יום בהתאם לדגה, לחומרי גלם עונתיים ולמוזה ששורה על השף יאמה סאן. בדרך כלל תמצאו משהו בסגנון רולים של ספיידר, סלמון שרימפס, ספייסי טונה, אונגי שרימפס רול, ספייסי טורו וכו'. הקומבינציה מוגשת על מגש עץ ענקי עם ג'ינג'ר שיאמה סאן כובש במקום ורוטבי סויה וטריאקי של יאמה סאן.
לובסטר
340 ש"ח
יאקימונו היא חדר האוכל הקיבוצי של האוליגרכים בעיר. בהזמנה קלילה מהתפריט תמצאו פה מנה של לובסטר ברוטב סלרי.
דג בסגנון ביסקאיה
235 ש"ח
השף ויקטור גלוגר פתח לאחרונה את מסעדת קלואליס הכשרה בהילטון. במנות תוכלו למצוא דג בסגנון ביסקאיה צלוי בתנור עם שום, צ'ילי ועגבניות מיובשות, מוגש עם ירקות.
צלעות טלה
192 ש"ח
תמצאו לא מעט מנות בעיר המתומחרות בסביבות 200 ש"ח, בהן צלעות טלה בדה נורמן. אם זה לא מספיק יקר תוכלו לצוות לצלעות יין מהתפריט האקסקלוסיבי.
סאאם טליה
370 ש"ח לק"ג
השף אבי קונפורטי הוכיח שמי שבא אל המסעדות שלו להתפנק יכול להשתולל אצלו בתקציב אינסופי.
לדוגמה: סאאם טליה – טלה קוריאני על העצם צלוי באש מוגש עם קימצ'י, ירקות, עלי חסה, לחמניות מאודות וצ'ילי שעועית קוריאני.
עוגת גלידה מסקרפונה עם שוקולד לבן ופיסטוק
140 ש"ח
קינוח מתוק של השף דידייה פרוזניאק, במחיר שגורם לנפילת סוכר.