החות'ים לא מפסיקים להעיר אותנו באמצע הלילה, וכשמעירים אותנו באמצע הלילה אנחנו עצבניים, וכשאנחנו עצבניים אנחנו תוקעים פחמימות, והפחמימות הכי מרגיעות...
פרסיות, בלקניות, טורקיות, בוכריות, תימניות, עיראקיות, טריפולטאיות, אתיופיות, סובייטיות ואשכנזיות: הכנו לכם רשימה מדוקדקת של כל המסעדות שמגישות לכם מאכלי עדות...
כל שף יגיד לכם: הכל מתחיל מחומרי הגלם. עוד בשלב הבחירה, כשהמנה מתחילה להתגבש, חומרי גלם טובים וייחודיים הם הבסיס הכי...
קוראים לו "ג'דה", שזה סבתא בתימנית מתברר, ונועה תירם חלמה ותיכננה אותו בזמן חודשי המילואים הארוכים שלה מתחילת המלחמה. עכשיו היא...
מסעדת LUNEL החדשה אמנם נפתחה ברבעיית מגדלי פלורנטין, אבל מנסה להביא את כל העולם לשכונה - את הטכניקות הם מביאים מהמטבח...
מלך הבצקים הבלתי מעורער של המטבח התימני מקבל פסטיבל שלם בשוק הנמל, כדי שגם אתם תוכלו לפתוח את הסופ"ש עם ג'חנון...
ללחוחיה החדשה בשוק הכרמל שווה לבוא בשביל הלחוח המצוין, אבל כדאי שהם יתאפסו על התוספות המוזרות
סאלוף, ג'חנון ושאר פחמימות שתימנים אוהבים - חמארה על טוהרת המטבח התימני נפתחה בפלורנטין
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?