הקונדיטורית נעה עינת (מסה, דלאל, וכיום וויסקי בר מוזיאון) למדה לאפות מקלסר המתכונים של סבתא שלה ולקחה את הבסיס הזה כל...
לדניאל קיציס יש אובססיה לחלות משוגעות (חלה עם גלידה, זוכרים?). כאן היא מביאה גרסה עם בצלים צלויים ועשבי תיבול ארומטיים
למתכונאית קרן אגם יש דחף בלתי נשלט לאפייה. היא מכורה לאבקת סוכר, לפרג ולקינמון, והיא מאוהבת בעוגות שמרים חמות. בספרה החדש...
נראה שהמגיפה הביאה לא מעט בעיות חדשות, אך בעיקר העמידה אותנו מול השריטות של עצמנו. אספנו עבורכם את מיטב השבטים שהעיר...
ג'ול אטלן, שותף במסעדה המקסיקנית לה-מעלה בקריית המלאכה, ניצל את המטבח הסגור כדי לאפות בו לפי מיטב המסורת הצרפתית. בתפריט: לחמי...
עוגות מתוקות, פחמימות מעוכות ותיעוד פוטוגני במיוחד הופכים את טרנד הסמאש קייק לאחד מהמבוקשים ביותר בעולם האפייה. שיר אברמוביץ' מסבירה לנו...
הוא איש יין והמנהל של מסעדת הבסטה, היא הקונדיטורית של המסעדה ואחת האופות המוכשרות והיצירתיות בעיר, ויחד הם הפאוור קאפל של...
הקונדיטורית מיכל בוטון נדרשה לעמוד באתגר לא פשוט לפיצוח – פיתוח קרקר מגניב שעשוי ממאלט. בסוף נשארו בקושי פירורים
בספרו החדש והמפתיע, "אפייה מהירה", האופה ששינה את היחס ללחם בארץ מנגיש את האפייה לאנשים עסוקים עם חרדת שמרים
כמו עיתונאית חוקרת אמיתית, התייצבה שירי כץ בשעה 5:30 בבוקר במאפייה של רביבה וסיליה, פתחה שם את היום שלה והמשיכה למעדנייה...
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?