טיים אאוט
טיים אאוט
כתבות
אירועים
עסקאות
רנואר + דקא = ספגטי בוטרגו. אוכלים אמנות (צילום: אנטולי מיכאלו)

מנת השף: לאכול את מאטיס, רנואר ומונה

שישה שפים בכירים יגישו במשך שבוע שש פרשנויות קולינריות ליצירות אמנות צרפתית קלאסיות בשיתוף בירה 1664 בלאנק הצרפתית והקלאסית לא פחות...

מאת שרון בן-דוד 6 בנובמבר 2019
אילן מזרחי. צילום: אנטולי מיכאלו

קרובים לצלחת | אילן מזרחי

בשנה האחרונה הוא מתפקד כשף הראשי של מסעדת דקא לאחר שהקים את רשת לחם בשר המצליחה; בבית הוא דווקא צריך עזרה...

מאת דנה טל 21 במאי 2019
מוסר ים בדקא. צילום: אנטולי מיכאלו

מנת השבוע: מסעדת השף הכשרה שמוכיחה שכשר יכול להיות טעים

המבחר והמגוון של המסעדות התל אביביות שם את העיר במרכז סצנת הקולינריה העולמית, ואותנו משאיר עם רשימה שהולכת ומתארכת. מהן המנות...

מאת Time Out Boutique 9 בדצמבר 2018
טיים אאוט

ערוצי תוכן

מיוחדים

שירות לקוחות

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2025
Designed, Developed and Powered by RGB Media
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!