דיינינגס במלון נורמן נפתחת מחדש אחרי חמש שנות הפוגה, פאטה&פאף משתכפלת, הדגים באים לגן החשמל, ספיישל ברביקיו אמריקאי בגווידו, משק עפאים...
שף אורית מושקוביץ היתה אמורה היום להכין קבבים נהדרים ופיתות צרחות בפופ-אפ, אבל במקום זה עסוקה בלבטל הזמנות מספקים ולנסות להמציא...
העוף המטוגן מביתן אהרון נוחת בלוקיישן מבטיח, החמארה במסעדת רפאל קמה לתחייה, המאפים של אלכסנדר בולנז'רי מוצאים בית קפה, בקבוק יין...
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?