אחרי שנסגר במהלך המלחמה, Rehab, בר היין של השפית שמאחורי אואזיס מקבל הזדמנות שניה - פחות אווירת שוק לוינסקי, יותר אווירת...
הערב היפני של אואזיס הוא חוויה נהדרת, אבל ארוחה בעייתית. כי למרות שלשולחן הגיעה מנה מוצלחת אחרי מנה מוצלחת (חוץ מאחת,...
ועוד חדשות אוכל: אגף הקולינריה של מוזיאון העם היהודי עולה לירושלים ומרים לאשכנזים החמוצים (והחמוצים שלהם) // בנדיקט סוף סוף מודים...
זה כבר לא טרנד, זאת מגפה מדבקת ומשמחת: לא עובר שבוע בלי פתיחה של בר יין ששווה בדיקה. נגיד, מה דעתכם...
"העיר שלי" - מדור שבו בוחרות דמויות עירוניות מוכרות את המקומות האהובים עליהן. והפעם: השפית והבעלים של אואזיס שאמנם לא נוהגת...
רימה אולברה היא אחת השפיות המוצלחות שמסתובבות כאן, אז בעולם מושלם כנראה שהיינו נותנים לאואזיס עוד צ'אנס ובאים שוב. אבל בעולם...
מיאזאקי בת שנה, דיויד פרנקל מתארח אצל רושפלד לערב חד פעמי, ניטן תאי פותחת סניף בברלין ותחרות שתייה באימפריאל. מה עוד...
יין ללא תחתית, מאיר אדוני בתפריט אסייתי חדש, חגיגה מושחתת לכמהין, המבורגרים לרציניים בלבד וכל מה ששווה במטבחים המקומיים השבוע
ארוחת טעימות חדשה בקיטצ'ן מרקט, מסעדת אואזיס חוגגת שנה במשכנה החדש ותפריט ראשון פוסט רושפלד בהרברט סמואל: החדשות הקולינריות של השבוע
נשים חוזרות למטבח: יותר ויותר שפיות תופסות תפקידים מרכזיים במטבחים של מסעדות, ולא רק במחלקת הקונדיטוריה. סתוונית מלצר, השפית החדשה שמובילה...
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?