רוב המסעדות עדיין מנסות להתאים עצמן לסיטואציה הבלתי אפשרית, והקורונה כבר לימדה אותנו שבעת משבר שליחי הוולט משגשגים. אספנו את כל...
שני שפים של מסעדת עלית החליטו שכדי לשרוד את התקופה הקרובה, הם חייבים להכין המבורגרים מיוחדים. ואנחנו החלטנו שכדי לשרוד את...
אין שף שלא מבין שהוא עומד בפני אחד המשברים הקשים שנפלו על עולם הקולינריה הישראלית, אבל עם כל האתגרים שעומדים בפניהם,...
רק לפני כמה שבועות שף שרון כהן עוד חגג 18 שנים למסעדת שילה, וחשב על לפתוח פופ-אפ המבורגר. עכשיו, במציאות אחרת,...
"העיר שלי" - המדור שבו בוחרות דמויות עירוניות מוכרות את המקומות האהובים עליהן. והפעם: שף אסף שטרן השתלט על המטבח של...
טרטר דג של שילה - "כדור אבוקדו" מושלם, איולי נענע וקולי סלק מוסיפים צבעוניות ועוד רובד טעמים. והתוצאה: המנה הכי נמכרת...
השף שרון כהן וצוותו עבדו על תפריט משלוחים מושקע שמתקרב כמה שניתן לחווייה במסעדה. את השירות יפעילו בעצמם: הרצון הוא 'טו...
ספוט חדש לשף שרון כהן (שילה) ושותפיו בחצר של קפה אירופה. בתפריט מנות קלילות המתבססות על דגים ופירות ים והרבה יין...
השף שרון כהן (שילה) מחמם מנועים לקראת פתיחת ג'אנגו, והמעדנייה ההולנדית ביאטריס פותחת סלון אלכוהול ומעדנים
דוד טור: ״הבנין יהפוך לבית מלון. אם לא ישתלם לנו לחדש את החוזה ניאלץ לסגור ולחפש לוקיישן אחר״
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?