כנראה שהגענו לקצה, אחרת אין הסבר לכל חדשות האוכל המוזרות שיש לנו השבוע: עוגות יפניות בשפע, 50 גוונים של טבסקו, קינוחים...
אביתר ברעם הגיע לתל אביב בסערה יחד עם הצוות של מונא כדי להיות סומלייה בבר 51, ומשם המריא כאיש יין טוטאלי...
זה לא הזמן לקחת סיכונים בעסקי המסעדנות, אבל דווקא המקומות שכן לוקחים אותו ומנסים לעשות את הדברים קצת אחרת, הם פעמים...
קשה מאוד לפתוח מסעדה חדשה בתל אביב, וקשה עוד יותר לפתוח מסעדה ומיד לזכות בהצלחה, הערכה ולקוחות שעומדים בתור. אבל זה...
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?