Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

רויאל ביץ'

כתבות
אירועים
עסקאות
מציאות בלתי נתפסת. המזנון ברויאל ביץ' (צילום שרון בן דוד)

זה לא פשוט להאכיל 450 איש כל יום, אבל במלונות המפונים חייבים

זה לא פשוט להאכיל 450 איש כל יום, אבל במלונות המפונים חייבים

מציאות בלתי נתפסת. המזנון ברויאל ביץ' (צילום שרון בן דוד)
מציאות בלתי נתפסת. המזנון ברויאל ביץ' (צילום שרון בן דוד)

אחת העבודות המאתגרות ביותר כרגע היא להיות שף במלון מפונים - התקציב מוגבל, הגיוון נדרש והילדים ממש רוצים שניצל ונקניקייה. אז עוצרים הכל ומכינים במיוחד. שוחחנו עם שף מלון רויאל ביץ' בתל אביב איתן מזרחי, ופיתחנו תיאבון

5 בנובמבר 2023

"אבל בא לי שניצל ונקניקייה", צועק בן כארבע בבכי מלא תסכול, כאילו אין מלחמה בעולם. אביו מנסה להרגיע אותו ומצביע על צלחת עם פסטה בולונז וצ'יפס, מנת ילדים תקנית שבימים אחרים הייתה ודאי מתחסלת בשניות. אלא שהפעוט לא משתכנע, והדמעות ממשיכות לרדת.

איתן מזרחי, שף מלון רויאל ביץ' תל אביב ומלונות המרכז ברשת ישרוטל (וגם שף נבחרת ישראל בכדורגל, אבל זה לכתבה נפרדת), מפסיק את הריאיון ומתפנה לטפל בסיטואציה. "מה הוא רוצה? אני מיד קם להכין לו", הוא אומר, אך האבא מסרב. "אין צורך, אי אפשר לתת לילדים תמיד את מה שהם רוצים. מה יהיה אחרי שהכול ייגמר? הם צריכים לדעת להסתדר עם מה שיש".

עוד ארוחה שגרתית. המסעדה ברויאל ביץ' (צילום שרון בן דוד)
עוד ארוחה שגרתית. המסעדה ברויאל ביץ' (צילום שרון בן דוד)

בשעת צוהריים מוקדמת חדר האוכל במלון מתמלא לאטו. במקום אנשי עסקים, קהל הלקוחות הקבוע, מתקבצים אט אט מפוני נתיב העשרה – 450 איש ואישה, צעירים וקשישים וילדים בכל גיל, מתינוקות בעגלה ועד מתבגרים עצבנים. על המזנון פרושה תצוגת תכלית של שיש בה כל מה שאפשר לרצות (אולי חוץ משניצל ונקניקייה): בקר וירקות ברוטב סצ'ואן, קציצות קינואה, חזה עוף בגריל, קבב וצ'יפס, חומוס וטחינה, סלט ירקות קצוץ דק דק, סלט עדשים וגזר וסלט סלק ועוד ועוד. הכל צבעוני, טרי ואסתטי.

"חצי מהיישוב נמצא במלון בירושלים, וכשהם שומעים על האוכל שיש אצלנו הם רוצים לבוא לפה", צוחק מזרחי ואז מרצין. "אנשים סביב הארוחות. הם עברו טראומה ולא מאופסים על עצמם, ועכשיו צריכים לחזור לאיזושהי שגרה". עיקר הלחץ מתנקז למטבח. כבר המדרגות אפשר להריח מאפי שמרים וקינמון שיוגשו בערב. מחצית מהעובדים במילואים או חופשה, והעומס רב.

מזרחי מספר שהעבודה מתנהלת סביב השעון בגלל תחושת שליחות וכדי לייצר תחושת שגרה. מצד שני הוא נאלץ להתמודד עם תקציב בלתי אפשרי כמעט, 300 ש"ח לאדם ליום. על פי מכרז שפרסמה המדינה אמורים המלונות המארחים לספק במחיר זה ארוחת בוקר מלאה, כריך לצוהריים וארוחת ערב בשרית. "אנחנו חייבים לעמוד בעלויות למרות שהסכום זעום. האוכל פשוט יותר ממה שאנחנו מגישים בדרך כלל אבל אנחנו נותנים מעל ומעבר".

מעל ומעבר. איתן מזרחי והמאפים (צילום שרון בן דוד)
מעל ומעבר. איתן מזרחי והמאפים (צילום שרון בן דוד)

המעל ומעבר מתבטא בתשומת לב לפרטים הקטנים. למשל סנדוויץ' שניצל חלה ביום שישי. ימי הולדת כבר נחגגו במלון וגם עלייה לתורה, שני אירועי בר מצווה ואפילו חתונה. מזרחי משחק עם התקציב ומשתדל לגוון כדי שלאורחים לא ישעמם. "בשבועיים האחרונים נמאס לאנשים לאכול בשר כל הזמן. החלטנו להכניס פעמיים בשבוע ארוחת ערב חלבית עם פסטה, לזניה ופיצות. זה נהיה הפנינג".

גם המפונים עצמם נותנים יד, תורמים תוצרת חקלאית ("רוב המפונים הם חקלאים שאין להם עובדים, אבל כשיש הם מצליחים להביא תוצרת. לפני כמה ימים נחתו לנו במטבח 40 קרטונים של פיטאייה") ומסייעים בהכנות. לאחד מהם, אדריכל במקצועו, איפשרו להיכנס למטבח להכין בצק לפיצות. במלון אחר של הרשת בתל אביב מתארחת מפונה שהיא קונדיטורית במקצועה. לאחר שהביעה רצון לעזור בהכנת קינוחים איפשרו לה להצטרף לקונדיטוריה. "היא מכינה דברים שרמה שביומיום אין אצלנו", מחייך מזרחי.

בכלל יש לו הרבה מחמאות למפונים, או לרובם הגדול. הוא מספר על אנשים שמוקירים תודה ואינם מציבים דרישות תזונתיות. "יש מעט בקשות, ממש בשוליים. אלה אנשים שלא מבקשים יותר מדי. מה שהם מקבלים הם מבסוטים". אבל לא הכול ורוד. מזרחי מספר שכבר נתקל במקרים נעימים פחות. "במלונות אחרים שלנו יש אנשים שאוכלים הרבה יותר, וגם ג'אנק פוד. כשחדר האוכל נפתח יש ממש התנפלות. מרגישים את סיר הלחץ, אנשים עצבניים".

אוכל עם לב (צילום שרון בן דוד)
אוכל עם לב (צילום שרון בן דוד)

שעה חלפה וחדר האוכל ממשיך להתמלא. מלצרית מפנה שולחנות ומכינה אותם לקראת האורחים הבאים. למרות התחושה הביתית, אף אחד לא מרגיש כאן באמת כמו בבית. אורחת שחולפת על פנינו מבקשת להפריע לרגע. "משתדלים עבורנו מעל ומעבר. האוכל פה מצוין וכשנחזור הביתה אני לוקחת את איתן איתי. אני לא רואה מתי יתחשק לי לחזור לבשל". מזרחי מחייך בזווית הפה ומהנהן בהבנה. "אנחנו רק משתדלים לחזק אותם. הם אלה שצריכים למשוך. לנו יש בית, להם אין".

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו

אחת העבודות המאתגרות ביותר כרגע היא להיות שף במלון מפונים - התקציב מוגבל, הגיוון נדרש והילדים ממש רוצים שניצל ונקניקייה. אז...

מאתשרון בן-דוד5 בנובמבר 2023
רותי סלע (צילום: פורטרט עצמי)

סאונה של גייז ומסעדה בלי מלצרים. זאת העיר של רותי סלע

סאונה של גייז ומסעדה בלי מלצרים. זאת העיר של רותי סלע

רותי סלע (צילום: פורטרט עצמי)
רותי סלע (צילום: פורטרט עצמי)

"העיר שלי" - מדור שבו בוחרות דמויות עירוניות מוכרות את המקומות האהובים עליהן. והפעם: האמנית והאוצרת רותי סלע מתכוננת למסיבה של פרויקט "מחנה משותף" בגלריית המדרשה, ולוקחת אותנו ללגונה הקטנה הכי טובה בעיר ולמלון המפואר שמארח אותה

1. סאונה פרדייז

עברתי מירושלים לתל אביב בשנת 2002, ישר לאחר סיום התואר הראשון שעשיתי באמנות. רוב החברים שלמדו איתי עברו לתל אביב, כך שהעיר הפכה לבית ומשפחה בשבילי מהר מאוד.התחלתי ללמוד תואר שני בקולנוע בתל אביב ועבדתי על סרט שעשיתי בשם "מעבר לאשמה". באותה תקופה חברים מספרד בואו לבקר אותי ולקחו אותי איתם לסאונה פרדייז, מועדון ספא לגברים הומואים, אך ביום רביעי היתה גם כניסה לנשים וכך נכנסתי איתם.המקום השפיע מאוד על הסרט שעשיתי, הידיעה שיש מקום המתנהל כולו בעירום, אנשים יושבים על הבר עירומים, מסתובבים ומתנהלים באופן רגיל כאילו לעירום אין שום משמעות. ההבנה שיש שני עולמות מקבילים, העולם של מעלה והעולם של מטה. מה שמקובל ומה שצריך להסתיר.אלנבי 75

סאונה פרדייז (צילום מתוך האתר https://saunaparadise.co.il/)
סאונה פרדייז (צילום מתוך האתר https://saunaparadise.co.il/)

2. הבית שלי ברחוב הירקון

אני מאוד אוהבת להיות בבית עם המשפחה. אנחנו גרים על רחוב הירקון, מול הים, בבית שכור שמיועד להריסה ולבניה מחדש. הידיעה שזה זמני ממש קשה לי ואני מקווה שהעיר הזאת לא תהדוף אותי החוצה כלכלית. מה שקורה עם חוסר הפיקוח על מחירי הדיור מזעזע ביותר ועצוב.

רחוב הירקון (צילום: שאטרסטוק)
רחוב הירקון (צילום: שאטרסטוק)

3. חוף הילטון

אני אוהבת ללכת לקצה של המפרץ בחוף הילטון. יש שם שלולית קטנה שאנחנו מכנים אותה "הלגונה", רגוע שם ונעים. משם אני אוהבת להשקיף על רצף חופי המוקצים: חוף הכלבים אשר סמוך לחוף הגייז.

הקרנות בחוף הילטון. צילום: אריאל עפרון
הקרנות בחוף הילטון. צילום: אריאל עפרון

4. נאם משלוחים

האוכל האהוב עלי הוא האוכל התאילנדי, אבל אני ממש לא אוהבת ללכת ולשבת במסעדות ולהזמין ולהיות באינטראקציה אנושית. יש לנאם סניף של משלוחים שאפשר להזמין מהאפליקציה, לשבת שם לאכול וללכת.דיזנגוף 275

להזמין באפליקציה, לאכול וללכת. אום נום נאם (צילום: נאם)
להזמין באפליקציה, לאכול וללכת. אום נום נאם (צילום: נאם)

5. מלון רויאל ביץ' וגלריית המדרשה

הגלריה של הפקולטה לאמנויות המדרשה של מכללת בית ברל, נמצאת בתוך המלון המפואר רויאל ביץ'.השילוב הזה בין חלל שנגיש למעט אנשים לבין הגלריה שמזמינה את כולם, מרתק אותי. השנה היא השנה החמישית בה מתקיימת בגלריה התערוכה "מחנה משותף" אותה יזמתי. זאת תערוכה בה אנו מציעים לקהל הרחב להתבונן בזמן אמת בתהליך יצירה שיתופי של הסטודנטים במדרשה. הם מוזמנים לשהות בחלל הגלריה במהלך שבועיים ומקבלים אפשרות להתנסות, לעבוד ולהציג תערוכה משותפת בחלל מקצועי עוד לפני שסיימו את התואר הראשון באמנות.הירקון 19

רויאל ביץ' תל אביב. צילום: איתי סיקולסקי
רויאל ביץ' תל אביב. צילום: איתי סיקולסקי

>> רותי סלע היא אמנית ואוצרת. הפרויקט "מחנה משותף" אותו יזמה יגיע לשיאו מחר (שני, 29.8), באירוע פתיחה מסיבתי שבו יוצגו התוצרים של הסטודנטים מהפקולטה לאמנויות המדרשה של מכללת בית ברל שפעלו יחדיו במקום בשבועיים האחרונים. השנה עוסק הפרויקט בנושא "מטר מרובע", והמשתתפים יעסקו בנושא זה מתוך חלוקה, שהות ויצירה משותפת בחלל הגלריה תוך כדי עיסוק בנושאים כמו אנתרופולגיה, כלכלה, הגירה והישרדות.ב-1.9 מזמינים הסטודנטים לאירוע מולטי-דיציפלינרי המשלב אופנה וסאונד בחלל גלריית המדרשה. משחק בין תרבויות עבר, לתרבות עכשווית, לבין תרבות עתידנית שעוד לא הגענו אליה בציר הזמן. תצוגת האופנה תתכתב עם התערוכה הקיימת ולנושאים בהם עוסק מחנה משותף 5: פס ייצור, מקדשים, בית קברות לתרבות ולינה משותפת. בהשתתפות מעצבים, אמנים וסטודנטים מהמדרשה, בצלאל ושנקר.פרטים נוספים כאן

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו

"העיר שלי" - מדור שבו בוחרות דמויות עירוניות מוכרות את המקומות האהובים עליהן. והפעם: האמנית והאוצרת רותי סלע מתכוננת למסיבה של...

רותי סלע28 באוגוסט 2022
כלב השוקולד של קונס, לכאורה. צילום: איציק בירן

פופ-אפ "הקינוח המושלם": לאכול את הכלב של ג'ף קונס

פופ-אפ "הקינוח המושלם": לאכול את הכלב של ג'ף קונס

כלב השוקולד של קונס, לכאורה. צילום: איציק בירן
כלב השוקולד של קונס, לכאורה. צילום: איציק בירן

מתמודדת הריאליטי ענת עמרם אלון פתחה פופ-אפ במלון רויאל ביץ' (שבו היא עובדת) עם מיטב הקינוחים שהכינה במהלך העונה שזה עתה נגמרה. לא נותרה לנו ברירה אלא לגשת לטעום "באבלס סלט פירות" וקינוח בצורת ורד. היה מעולה, למרות המחירים המעט יקרים

אם במקרה פספסתם את הריאליטי הכי חם ומתוק של הקיץ, הקינוח המושלם, עכשיו יש לכם הזדמנות לראות ולטעום אותו מקרוב. אמנם ללא הדינמיקה המעט קרינג'ית בין קרין גורן לישראל אהרוני, אבל הקינוחים מעוררי התיאבון שעוררו לא מעט סקרנות יכולים להיות שלכם לאחר שהגיעו אלינו העירה.

באבלס סלט פירות של ענת עמרם אלון. צילום: איציק בירן
באבלס סלט פירות של ענת עמרם אלון. צילום: איציק בירן

ענת עמרם אלון, אחת המתמודדות, שהגיעה עד לחצי גמר וקינוחיה זכו לתהודה ואהדה רבה, פוצחת בימים אלה בפופ-אפ קינוחים קיצי במלון רויאל ביץ׳ בתל אביב, בו היא משמשת קונדיטורית כבר חמש שנים. היא החלה את דרכה בוונצואלה הרחוקה בעסק משפחתי, ומאז שחזרה לארץהתמחתה אצל השף קונדיטור הנודע ערן שוורצברד והחלה לעבוד כקונדיטורית במיטב מסעדות עירנו (קיטצ׳ן מרקט, יפו-תל אביב ועוד).

כיום היא מגישה את הקינוחים, שהם כולם פרי יצירתה ומחשבתה, בלובי של מלון רויאל ביץ׳ התל אביבי.לצד תפריט הקינוחים, מציע גם 'ג׳יו בר', הבר של המלון, קוקטיילים צוננים שמתכתבים עם חומרי הגלם של הקינוחים. אל תפספסו את הוויט מרטיני עם אמרטו שוקולד ודובדבן, למשל.

ספירת שוקולד של ענת עמרם אלון. צילום: איציק בירן
ספירת שוקולד של ענת עמרם אלון. צילום: איציק בירן

באשר לקינוחים, בפופ-אפ תמצאו ממיטב התוצרת שגרמה לכם בשבועות האחרונים למאנץ' עז למתוק: "באבלס סלט פירות" – קינוח שמבוסס על עוגת דקואז׳-קוקוס ומעליה מונחים כדורי סורבה פרי נהדרים שמתפצפצים בפה ויוצרים קינוח מהנה ומלא בטעמי קיץ רעננים (67 ש״ח).עוד תמצאו קינוח העונה לשם ״רוז״ וכשמו כן הוא, קינוח בצורת ורד אדום והוא למעשה קרם של מלבי במתיקות מדויקת, שבתוכו קולי פירות יער, קרם פיסטוק, דקואז׳ פיסטוק וקישוט של עלי ורדים (58 ש״ח).

גם השוקולד לא נותר מקופח וזוכה לקינוח שלם על טהרתו, בתוספת של קרמו שוקולד, קרמבל קקאו, קרם פטיסייר בטעם שוקולד, קראמבל קקאו פריך, מקרון שוקולד עם קרמל מלוח וגלידת שוקולד חלב כי עוד לא ידענו די (64 ש״ח). אה,ולקינוח מה שנקרא, זו הזדמנות פז לאכול את מה שהגישה ענת בחצי גמר – ה״גולדן דוג״ שהוא הומאז׳ לפסל הכלב של ג׳ף קונס. בגרסת הממתק, מדובר בשוקולד מצופה בריסוס זהב, שממולא בקרם מסקרפונה וניל, קרמו שוקולד חלב ותועפות בייליז אלכוהולי, קראנץ׳ פאייטה ופניני שוקולד. קינוח מהנה ושובבי, שמתווספת לו נימה סליזית ונחוצה – גם בגלל האלכוהול וגם כי אשכרה נגסנו בכלב, שהותיר לנו זהב מסביב לשפתיים. נו טוב. (85 ש״ח).

מעשה בשני בלונים. כן, כן, זה קינוח. צילום: איציק בירן
מעשה בשני בלונים. כן, כן, זה קינוח. צילום: איציק בירן

ועדיין נציין – למרות שהקינוחים, יפים, טובים ומושקעים ככל שיהיו, והם אכן כאלה – הם חוטאים במחיר אפעס, מופקע. עם זאת, הם כולם לחלוקה לשני אנשים לפחות ובל נשכח – חיים פעם אחת – אז תאכלו קינוח.
הפופ-אפ נפתח ביום שני ה-12.7 ויהיה פתוח עד ל-23.7, בין השעות 12:00-20:00 ובשישי 12:00-16:00 במלון רויאל ביץ׳, הירקון 19 תל אביב, כניסה מהדלת הימנית (יש שילוט)

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו

מתמודדת הריאליטי ענת עמרם אלון פתחה פופ-אפ במלון רויאל ביץ' (שבו היא עובדת) עם מיטב הקינוחים שהכינה במהלך העונה שזה עתה...

מאתיעל שטוקמן13 ביולי 2021
מגדל לחג האהבה במאנטה ריי (צילום: אבי גנור)

ללכת על המים: חופשה על קו החוף של תל אביב

ללכת על המים: חופשה על קו החוף של תל אביב

מחנות שמוקדשת לסניקרס, דרך העסקית המשובחת של רפאל - ועד הסיבה הכי ממסטלת להגיע לנמל. כל הדרכים מובילות לחופשה תל אביבית בים

מגדל לחג האהבה במאנטה ריי (צילום: אבי גנור)
מגדל לחג האהבה במאנטה ריי (צילום: אבי גנור)

בתי מלון

בראון ביץ'

אחיו הגדול (39 חדרים) של מלון בראון מנחלת בנימין נפתח לפני כשנה ברחוב הירקון, דקה מהים ושלוש דקות מבית תאילנדי, ומאז הוא מסמיק ממחמאות במגזיני עיצוב בינלאומיים. החדרים מעוצבים בסגנון מודרני בשחור־לבן־ צהוב ובחלקם סלון בילט אין ומרפסת צמודה. המפרט הטכני עשיר וכולל מיטת קינג סייז ארוזה במצעי כותנה מצרית, אמבטיה או מקלחת עם חלוקי מגבת רכים, אינטרנט חופשי ומיני בר במחירים מופקעים, כנהוג. הפנטהאוז סטודיו הוא התגשמות כל החלומות על חופשה אורבנית – 55 מ"ר מוארים עם מרפסת שמש היקפית, נוף פנורמי לעיר ולים וג'קוזי חיצוני.

החל מ־855 ש"ח ללילה באמצע השבוע, מ־1,100 ש"ח לסוף השבוע. הירקון 64 תל אביב

[tobutton text="%22%u05DC%u05D4%u05D6%u05DE%u05E0%u05EA%20%u05D7%u05D3%u05E8%22" link="%22http%3A//www.booking.com/hotel/il/brown-beach-house-tel-aviv.he.html%3Faid%3D375453%3Blabel%3DFlexi_searchBox_375453_%3Bsid%3D90750d4768cb6fc810057db425f55b71%3Bdcid%3D4%3Bdest_id%3D-781545%3Bdest_type%3Dcity%3Bdist%3D0%3Bgroup_adults%3D2%3Broom1%3DA%252CA%3Bsb_price_type%3Dtotal%3Bsrfid%3Db0d315029bfcb101f58c7715d3dbf574425064d0X1%3Btype%3Dtotal%3Bucfs%3D1%26%22" theme="blue1" target="_blank" ]

הבוקר הכי טוב שיכול להיות ?? אחותי מתחתנת ? #אירגוניםונהנים @danitlevi

A photo posted by ?SHARON_DADON Nails (@sharon_dadon_simon) on

מלון דן

הוותיק במלונות היוקרה בעיר ומלון הפאר הראשון בישראל הוא כיום קלאסיקה בקנה מידה בינלאומי. לחדרים האלגנטיים, לשתי הבריכות (פנימית וחיצונית), לספא, לחדר הכושר ולמסעדת הדגל הירקון 99 – נוספו סדנאות צ'י קונג ויוגה (כולל מזרן כמובן), סיורי ריצה וערבי ג'אז כחלק מהעצמתה של חוויית האירוח. מילות המפתח הן שירות ששום בקשה לא גדולה עליו ופרטיות מקסימלית. מה שטוב למדונה, ליידי גאגא, הרולינג סטונס, טרנטינו ורשימה אינסופית כמעט של מגה סלבס – בטוח טוב גם לכם.

מ־1,480 ש"ח ללילה באמצע השבוע, מ־1,560 ש"ח בסוף השבוע. הירקון 99 תל אביב

[tobutton text="%22%u05DC%u05D4%u05D6%u05DE%u05E0%u05EA%20%u05D7%u05D3%u05E8%22" link="%22http%3A//www.booking.com/hotel/il/dan-panorama-tel-aviv.he.html%3Faid%3D375453%3Blabel%3DFlexi_searchBox_375453_%3Bsid%3D90750d4768cb6fc810057db425f55b71%3Bdcid%3D4%3Bdest_id%3D-781545%3Bdest_type%3Dcity%3Bdist%3D0%3Bgroup_adults%3D2%3Broom1%3DA%252CA%3Bsb_price_type%3Dtotal%3Bsrfid%3Db85ebf09bec1ff08977bb93e9ccbeed84d991ac4X1%3Btype%3Dtotal%3Bucfs%3D1%26%22" theme="blue1" target="_blank" ]

רויאל ביץ'

בלוקיישן אסטרטגי שבין כרם התימנים לים התמקם בדיוק לפני שלוש שנים מלון רויאל ביץ' של רשת ישרוטל. הלאקז'רי מתחיל כבר בכניסה, בלובי אלגנטי שמוביל למתחם בריכות שחייה, פול בר וספא של יערות הכרמל. הצ'ק אין והשירות זוכים לשבחים מקיר לקיר בטריפאדווייזר ודומיו, ולקוחות שיש להם סיבה טובה (יום נישואים, למשל) עשויים לזכות לשדרוג און דה האוס. החדרים מרווחים ומאובזרים וברובם יש מרפסת לים או לכיוון העיר. ארוחת ערב מומלץ לאכול במסעדת ווסט סייד שבתוך המלון. את הקלוריות תורידו בחדר הכושר, ואם הבגדים התלכלכו יש שירותי כביסה.

מ־1,314 ש"ח ללילה באמצע השבוע, מ־2,311 ש"ח בסוף השבוע. הירקון 19 תל אביב

[tobutton text="%22%u05DC%u05D4%u05D6%u05DE%u05E0%u05EA%20%u05D7%u05D3%u05E8%22" link="%22http%3A//www.booking.com/hotel/il/royal-beach-tel-aviv.he.html%3Faid%3D375453%3Blabel%3DFlexi_searchBox_375453_%3Bsid%3D90750d4768cb6fc810057db425f55b71%3Bdcid%3D4%3Bucfs%3D1%3Broom1%3DA%2CA%3Bdest_type%3Dcity%3Bdest_id%3D-781545%3Bsrfid%3D7be382d9c9fb3b8e68cbcc79bdd89ff29630324eX1%3Bhighlight_room%3D%22" theme="blue1" target="_blank" ]

בראנץ'

בוקר טוב, אדוני

חופשה בתל אביב ללא ביקור במסעדה של מאיר אדוני היא כמו ביקור בפריז בלי לאכול קרואסון. בזבוז זמן. אל תיתנו למילה "כשר" להרתיע אתכם, סמכו על אדוני שהוא יודע מה הוא עושה ובקרו במסעדה ששוכנת על גג מלון קרלטון ומשקיפה על העיר ועל הים. מומלץ במיוחד תפריט הבראנץ', שעולה 120 ש"ח לסועד ומשלב בין היצירתיות של אדוני לחומרי גלם ים תיכוניים קלאסיים.

למסעדת בלו סקיי

בראנץ' שישי של בלו סקיי (צילום: שרית גופן)
בראנץ' שישי של בלו סקיי (צילום: שרית גופן)

ספא

כולה

במתחם שכולל את בגדי קום איל פו ואחרים וגם את חנות הסקס הנשית סיסטרס, שוכן לו ספא נשי מוצלח במיוחד. ברוח החופשה אל תפספסו הזדמנות לקבל במקום עיסוי, טיפול פנים או מניקור־פדיקור, וההמלצה היא ללכת עד הסוף עם ולהזמין חבילת עיסוי באורך שעה פלוס ארוחת בוקר בקפה הסמוך (380 ש"ח(. שימו לב: את הטלפון מפקידים בכניסה לספא. גם הוא צריך לנוח.

כולה, האנגר 26 נמל תל אביב, 7171540־03

שעה שמחה

אימפריאל קוקטייל בר

בדיוק מסוג המקומות שחברים ממליצים לכם עליהם כשאתם מבקרים בעיר אירופית. חופשה היא הזמן לנטוש את מסורת חצי־גולדסטאר־צ'ייסר־ג'יימסון ולהתפנק עם כוס קוקטייל שלא מזכיר אפילו קצת ערק עם אשכוליות. השעתיים השמחות מתרחשות מדי יום בשעות 18:00־20:00 ומוזילות את תפריט המשקאות ב־50 אחוז.

לאימפריאל קוקטייל בר

אימפריאל. צילום: בן יוסטר
אימפריאל. צילום: בן יוסטר

נעליים

Sneakerbox

חנויות קונספט הן תמיד אטרקציה תיירותית כיפית, בעיקר כשהן מוקדשות לפריט לוהט כמו סניקרס. סניקרבוקס בבן יהודה, למשל, מציעה מותגים מובילים כמו נייקי, ריבוק ואדידס אבל מקפידה להביא דגמים שאין לאף אחד אחר ובטווח מידות נדיב (299־599 ש"ח).

Sneakerbox, בן יהודה 225 תל אביב, 6026491־03

מותגים

שופינג צפוני

בחלק הצפוני של קו החוף תמצאו שתי אופציות מפתות לחרקירי כלכלי: היכל המותגים פקטורי 54 (האנגר 9 נמל תל אביב), ובוטיק מישל שואורום (הירקון 290), שמיועד למביני עניין מתקדמים. מפקטורי 54 תוכלו לצאת עם פריט של אחד המותגים המובילים בעולם (מארק ג'ייקובס, רד ולנטינו, קנזו וקארבן), ובמישל שואורום תמצאו מותגים קוליים יותר כמו קום דה גרסון, J Brand או Y3.

עסקית

רפאל

אם אתם פודיז שבודקים כל חור חדש בעיר סביר שהרבה זמן לא ביקרתם ברפאל הוותיקה. האוכל, טוב ששאלתם, עדיין מצוין כמו שזכרתם. נצלו את החופשה לפגישה מחודשת עם קוסקוס כתף טלה וסיגרים מרוקאיים ממולאים בחלקי פנים ועוטו על עסקית הצהריים הנדיבה שמוגשת בכל ימות השבוע (בשישי ובשבת התפריט שונה) בין 12:00 ל־16:00
ומתומחרת ב־ 125 ש"ח לאדם.

למסעדת רפאל

דרינק מול הים

במרפסת של מאנטה ריי

אחרי שהתחרדנתם בים, עשיתם שופינג ודפקתם את השנ"צ הארוך והמתבקש, אין סיום מושלם יותר ליום ממאנטה ריי. זוגות ימצאו כאן מנות פירות ים גדולות שאפשר לחלוק, צמחונים לא ירגישו מקופחים לשנייה וכולם ייהנו מלגימת כוס יין מול הגלים.

למאנטה ריי

מגדל לחג האהבה במאנטה ריי (צילום: אבי גנור)
מגדל לחג האהבה במאנטה ריי (צילום: אבי גנור)

מתחם קולינרי

שוק הנמל

מי שגר בלב העיר ודרומה משם לרוב מתעצל להגיע לשוק האיכרים. נצלו את החופשה לביקור במתחם והצטיידו בנשנושים שתטרפו מול הים: גבינות בלה פרומז'רי, לחמניות שוקולד ממאפיית לחמים ופירות באיכות שיא. אפשר גם לקפוץ לביסטרו יהלומה שעשה רילוקיישן, או ללכת על היהלום שבכתר: כריך דג מלוח וצ'ייסר וודקה בדוכן של שרי הרינג.

האנגר 12 נמל תל אביב שני־חמישי 9:00־20:00, שישי 7:00־17:00, שבת 8:00־19:00

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו

מחנות שמוקדשת לסניקרס, דרך העסקית המשובחת של רפאל - ועד הסיבה הכי ממסטלת להגיע לנמל. כל הדרכים מובילות לחופשה תל אביבית...

ראו עוד
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!