טיים אאוט
טיים אאוט
כתבות
אירועים
עסקאות
בראנץ' בקלארו (צילום: איליה מלינקוב)

הכי טובים שיש: אוכל ושתייה

השולחן לנוף הכי מרשים, חנות התבלינים הכי מסחררת והשוקולד הכי מפתה. מדי שנה אנחנו יושבים להתווכח ולבחור את היהלום שבכתר, הדובדבן...

מאת מערכת טיים אאוט 31 במרץ 2016
ראמן באובן קובן. צילום: אפיק גבאי

זה הדיבור: המנות והטרנדים הקולינריים של השנה החולפת

שלוש מנות שדיברנו עליהן השנה, שתיים שנדבר עליהן בשנה הבאה ושני טרנדים לוהטים

מאת שירי כץ 10 בספטמבר 2015
אוניגירי

ביוש סושי: כריך האוניגירי היפני מגיע לתל אביב

אחרי הסושי והראמן, שהתאזרחו כאן בכבוד, קבלו את הטרנד היפני הבא: אוניגירי. כריך אורז משולש. שרון בן דוד טעמה ונשבתה בקסמו

מאת שרון בן-דוד 10 בספטמבר 2015
טיים אאוט

ערוצי תוכן

מיוחדים

שירות לקוחות

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2025
Designed, Developed and Powered by RGB Media
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!